Pranešimai ir apklausos > Apklausos

Kokios firmos telefona naudojate?

<< < (9/26) > >>

egidijus4:
gal ir busiu neteisus, bet  ;) many ciau svarbiausia kad pats aparatas butu kokybiskas, neturi reiksmes firma  :-\
gali tureti nokia, samsunga, siemensa ar kitos firmos, jei karta pataikei lievos partijos gamyba
tai gali uzsiknisti su remontais  :P
zinoma faktas jei naujas, nes jei naudotas nezinai kaip naudojo ir garantija kad tarnaus nepriekaistingai nera
bet jei naujas tai nors garantiniu laikotarpiu veiktu  >:(
nes nervai nelaiko kai po menesio prasideda taisymo maratonas kol po pusmecio tiesiog ismeti ar kam parduodi   O|-)
tada tenka ieskoti ka isigyti
ir jei turejai samsunga, siemensa ar nokia gali kartais nesigundyti vel isigyti  >:(
dazniausiai renkasi tos pacios firmos naujesni modeli jei turejo ir gan ilgai be priekaistu tarnavo  8)

Simply_Awake:
Na nebūtinai. Pvz jei man nepatinka nokia ir samsung meniu + dizainas, tai a jų ir neperku, nors turėju ir normaliai tarnavo. O pvz SE turėjau t630 ir k700, su abėjais buvo problemu (tiek dėl soft tiek dėl hard), tai daugiau se neimsiu tikrai. Aš lojalus siemens (benQ siemens ) vartotojas

egidijus4:
siek tiek buvau teisus, kad kartais nesirenka tos firmos nes "atsikanda" karta ir to pakanka.
sutinku kad renkasi ir pagal dizaina naudojimo patoguma ir dar keleta dalyku  8)

manau rnkasi kiekvienas sau  O|-)

o veliau jau mato ar tos pacios firmos, ar eksperimentuoti su kitu firmu
kaip manot  - nera juk idealaus, visi su kazkokiais trukumais  :P

asrelka:
turiu siemens ir sony ericsson. nors su mielu noru kurį nors pakeisčiau į nokia (turbūt siemens'ą) :)

kashtone:
o as turiu ir nokia, ir siemensa.. bet turbut dar paimciau ir samsunga.. ;D o kazkaip sony ericson man tiesiog ne prie sirdies.. nors kiek girdejau geri  O|-)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją