Telefonų modeliai > 3xxx

N3600s ekranas linijomis dingsta vaizdas

Puslapiai: << < (3/3)

esnyper:

O tu mažiau spėliok. Geriau pasiklausk per až.

P.S. Signalo Centras yra mūsų forumiečio KT819GM :)

YOO:

to ConnectIT: na siunciau vakar zmogui audio perejima uz 3 Lt :) paprase tai tuo paciu veziau siuntas kitas tai ir jam issiunciau... na o kad taves nenuvilt tai tiek to, padarysiu taip kad tavo speliones pasitvirtintu :) beje jei detale kainuoja 50, ir ant jos sautaupai 10 Lt, tai tau cia mazai ? :) na jei mazai tai tikrai imk is kur brangiau :)
to ensnyper: na ne visiskai teisingai :) signalo centras kiek zinau tikrai ne jo  ;) bet nu gal.. cia jau Modestas turetu pakomentuot kaip yra

esnyper:

Na aš irgi tiksliai nežinau :) Bet, kad dirba ten - žinau tikrai :)

ConnectIT:

--- Citata iš: YOO  Balandžio 07, 2011, 19:45 ---na siunciau vakar zmogui audio perejima uz 3 Lt :) paprase tai tuo paciu veziau siuntas kitas tai ir jam issiunciau... na o kad taves nenuvilt tai tiek to, padarysiu taip kad tavo speliones pasitvirtintu :) beje jei detale kainuoja 50, ir ant jos sautaupai 10 Lt, tai tau cia mazai ? :) na jei mazai tai tikrai imk is kur brangiau :)

--- Baigti citatą ---

Žinoma, kad kiekvienas sutaupytas litas yra uždirbtas litas. ;) Taip pat nesiginčiju, kad jūs nerealūs ir paprašiusiam pagalbos niekada neatsukate nugaros. Na, jūsų laikas yra pinigai ir man nepatogu taupyti svetima sąskaita. Bet būsiu smarkiai dėkingas ir tas dėkingumas atsispindės*.

*Švyturio "skorbonkėmis".

P.S. Gal žmogui nemalonu pasirodys, kad eskaluojate viešai, kur jis dirba. Bet kokiu atveju, man kaip naujokui to nebūtina žinoti - svarbiausia, kad pagalbinykų radau. :)

Puslapiai: << < (3/3)

Eiti į pilną versiją