Ne į temą > Aš esu...
Aš esu - ....
-NOKIA-:
tokia ateitis, jau niekas neturetu stebint ;)
ConnectIT:
--- Citata iš: asrelka Balandžio 17, 2011, 12:11 ---
--- Citata iš: wixx912 Balandžio 13, 2011, 07:31 ---
--- Citata iš: -NOKIA- Balandžio 12, 2011, 23:29 --- ...maladiec, jau visur pazenges
--- Baigti citatą ---
Nu, ypač internete
--- Baigti citatą ---
Atseit, internete ypatingai patogu apsimesti pažengusiu? : D
--- Baigti citatą ---
Nepagaunu aš jūsų logikos... Skaitot-nedaskaitot ir blevyzgose paskęstat. Vienas apie tiltus - kitas apie miltus... Jaunas žmogus sako, kad proto krizė Lietuvoj, kad ir dideliam ir mažam didžiausia vertybė poilsis, o prioritetas - atostogos. Nepamenu tokių laikų, kad moksleiviai apie poilsį tikrąja to žodžio prasme būtų užsiminę.
Bet gi jums vaikai, kiniečiai, kitokie velniai sienom laipioja... ;D ;D ;D
--- Citata iš: Indrė Balandžio 18, 2011, 18:19 ---Čia jau nebent iš ebajaus kokį kinietį, už dolerį, parsisiųst.
--- Baigti citatą ---
Nu tai apie ką ir kalba... Bet užsakysi vieną, o parsiųs šimtą. Kur paskui juos dėsi? ??? O atgal tai neima, politika griežta... ::)
asrelka:
--- Citata iš: Indrė Balandžio 18, 2011, 18:19 ---Čia jau nebent iš ebajaus kokį kinietį, už dolerį, parsisiųst.
--- Baigti citatą ---
Paprastai būna, kad iš kiniečių daiktai kur pašte pastringa - turiu įtarimą, kad šitas tikrai neužstrigs. : D
winci:
Buvau kelis parsisiuntęs, bet kad nieko nelaiko, greitai sulūžta ;D Made in China...
-NOKIA-:
--- Citata iš: winci Balandžio 19, 2011, 20:04 ---Buvau kelis parsisiuntęs, bet kad nieko nelaiko, greitai sulūžta ;D Made in China...
--- Baigti citatą ---
o tai beda - ant daliu isleidi ir dar atsiperka :)