Ne į temą > Aš esu...

Aš esu - ....

Puslapiai: << < (4/6) > >>

-NOKIA-:

tokia ateitis, jau niekas neturetu stebint  ;)

ConnectIT:

--- Citata iš: asrelka  Balandžio 17, 2011, 12:11 ---
--- Citata iš: wixx912  Balandžio 13, 2011, 07:31 ---
--- Citata iš: -NOKIA-  Balandžio 12, 2011, 23:29 --- ...maladiec, jau visur pazenges
--- Baigti citatą ---
Nu, ypač internete
--- Baigti citatą ---
Atseit, internete ypatingai patogu apsimesti pažengusiu? : D

--- Baigti citatą ---

Nepagaunu aš jūsų logikos... Skaitot-nedaskaitot ir blevyzgose paskęstat. Vienas apie tiltus - kitas apie miltus... Jaunas žmogus sako, kad proto krizė Lietuvoj, kad ir dideliam ir mažam didžiausia vertybė poilsis, o prioritetas - atostogos. Nepamenu tokių laikų, kad moksleiviai apie poilsį tikrąja to žodžio prasme būtų užsiminę.
Bet gi jums vaikai, kiniečiai, kitokie velniai sienom laipioja...  ;D ;D ;D

--- Citata iš: Indrė  Balandžio 18, 2011, 18:19 ---Čia jau nebent iš ebajaus kokį kinietį, už dolerį,  parsisiųst.

--- Baigti citatą ---
Nu tai apie ką ir kalba... Bet užsakysi vieną, o parsiųs šimtą. Kur paskui juos dėsi? ??? O atgal tai neima, politika griežta...  ::)

asrelka:

--- Citata iš: Indrė  Balandžio 18, 2011, 18:19 ---Čia jau nebent iš ebajaus kokį kinietį, už dolerį,  parsisiųst.

--- Baigti citatą ---
Paprastai būna, kad iš kiniečių daiktai kur pašte pastringa - turiu įtarimą, kad šitas tikrai neužstrigs. : D

winci:

Buvau kelis parsisiuntęs, bet kad nieko nelaiko, greitai sulūžta  ;D Made in China...

-NOKIA-:

--- Citata iš: winci  Balandžio 19, 2011, 20:04 ---Buvau kelis parsisiuntęs, bet kad nieko nelaiko, greitai sulūžta  ;D Made in China...

--- Baigti citatą ---
o tai beda - ant daliu isleidi ir dar atsiperka  :)

Puslapiai: << < (4/6) > >>

Eiti į pilną versiją