Ne į temą > Kita
Mados reidas (c)
ConnectIT:
Copyright. Visos teisės saugomos Petrūškos.
Nutariau pasidomėti, kokios mados tendencijos vyrauja jaunimo ir amžinų studentų tarpe. Vakar važiuodamas namo iš darbo supratau tokį dalyką. Visus žmones galima suskirstyti į tris grupes. Pirmoji: tie, kurie mano, kad prie džinsų stilinga užsimesti sportinio stiliaus švarkelį. Antroji: tie, kurie mano, kad dvigubai stilingiau atrodys prie sportinio stiliaus švarkelio vilkėdami sportinio stiliaus kelnes (ir šlepetes). Trečioji grupė: Minedas.
Tai kas yra kas Lietuvoje? ;D Rašykite jūsų manymu Lietuvoje perspektyviausias ir efektyviausias mados tendencijas. Ta prasme, kaip reikia apsirengti, ką su kuo derinti, kad nereikėtų įdėti jokių pastangų ir daug pinigų kabinant lyginę paną...
:D
esnyper:
Aš prie tų, kur prie džinsų mėgsta užsimesti megztinį :) Treningus nešioju salėj :D Tai čia prie Minedų būsiu, ane?
Beje, pas Jus Vilniuj mados kitokios nei Kaune :) Daugelis vilniečių paprasčiausia neišgyventų Kaune ;D ;D
ConnectIT:
Aš irgi kažkaip tikiuosi prie pirmo varianto glaustis... :D Šiaip Vilniuje su madomis pakankamai liberalu, tolerantiška. T.y. aplinkiniams vienodai šviečia, kaip tu apsirengęs. Tiesiog gyvenimo tempas neleidžia žvalgytis į šalį. Aišku, kaimynas kaimynui ir Vilniuje kaimynas (žmogus žmogui vilkas). Bet gatvėje nei tave kas labai nustebins, nei tu ką. Yra mikroklimatų, kur banglus muša, bet čia daugiau mokyklinio amžiaus problema, nes suaugę banglai dažniausiai atgal smarkiai duoda.
Na bet čia jau mes nuo temos labai nukrypom... Kokios spalvos, kokie aksesuarai madingi, kas atkreipia merginų dėmesį? :laugh:
lg:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 15, 2011, 14:58 ---
kas atkreipia merginų dėmesį? :laugh:
--- Baigti citatą ---
Stora pinigine... :)
esnyper:
--- Citata iš: Indrė Balandžio 15, 2011, 15:03 ---
--- Citata iš: lg Balandžio 15, 2011, 15:01 ---
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 15, 2011, 14:58 ---
kas atkreipia merginų dėmesį? :laugh:
--- Baigti citatą ---
Stora pinigine... :)
--- Baigti citatą ---
Barakudas tik...
--- Baigti citatą ---
Aukso žodžiai :) Paprastų panelių storos piniginės DAŽNIAUSIA nedomina.