Operatoriai > Omnitel
Ar įmanoma perkelti PINIGUS?
Gallardo:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 20, 2011, 16:24 --- Bet jei turėt laidą USB micro male - USB micro male ir sujungus telefonus vieną su kitu, tai gal kaip nors eitų persipumpuot?
--- Baigti citatą ---
Kažkaip grubiai skamba. Male ir female patraukliau ;)
winci:
Negražu tyčiotis iš naujokų...
atsiprašau, neišlaikiau ir aš - tipo Dj Ice rusiškai būtų отморозок ? ;D ;D
ConnectIT:
--- Citata iš: Dj Ice Balandžio 20, 2011, 15:52 ---Pavizdžiui turiu omnitel 4kortas ir visose po 5LT ir noriu i viena kortele persikelti iš visu kortu pinigus?
Ar taip imanoma? Turiu 2telefus pasijungiu ir ka toliau??
Ar taip eina? Dėkui už atsakymus..FAST
--- Baigti citatą ---
>>> FAST ;D
STOP Jis pasitaisė! redaguota: Vakar 19:16 sukūrė Dj Ice
--- Citata iš: Dj Ice Balandžio 20, 2011, 19:16 ---Man pinigus reike perkelt?Ar eina aš ne apie telefonus rašau bet ar eina pinigus išvienos korteles į kita?
--- Baigti citatą ---
Atsiprašau, pagalvojau kad žaidimų rekordus... ;D ;D ;D Tai tada viskas paprasta. Paskambini numeriu 1533 (skambučio kaina - 0,99 Lt) ir sakai "Nemokamai gavau jūsų akcijines kortas keturias, bet manęs jūsų akcijos nedomina, noriu susiberti visas kapeikas į vieną kortą ir padovanoti mamai pavasario proga. Taip, žinau, jūs nieko neuždirbsit, bet kodėl man turi rūpėti jūsų nuostoliai"? Tada sumeti visas keturias kortas į kibirą, pastatai vidury kambario, sušoki lietaus šokį ir meti kibirą į sieną taip, kad net Ševčenkos gatvėje suskambėtų. Ir viskas.
P.S. Jei dar nufilmuosi viską ir atsiųsi vaizdo įrašą mobiles.lt kolektyvui, tai aš tau pats vienkartinį 20 Lt sąskaitos papildymą padarysiu. ;)
Gallardo:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 21, 2011, 13:54 --- kad net Ševčenkos gatvėje suskambėtų.
--- Baigti citatą ---
Prie ko čia T.Ševčenkos g.? Man tai su EF asocijuojas ji ::)
ConnectIT:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 21, 2011, 14:11 ---
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 21, 2011, 13:54 --- kad net Ševčenkos gatvėje suskambėtų.
--- Baigti citatą ---
Prie ko čia T.Ševčenkos g.? Man tai su EF asocijuojas ji ::)
--- Baigti citatą ---
Yra ten ir tokių. Ir VPK netoli. Bet svarbiausia, kad T. Ševčenkos g. 25, Vilnius LT-03503 sėdi didūs UAB ¥Omnitel´ vyrai. Jie tik išgirs ataidint nuo TOS SIENOS ir iškart puls mygtukus maigelioti, rankenėles sukioti, pagaliau užkurs garo mašiną, kad tik Lietuvai geriau būtų! :jedi: