Telefonų modeliai > 6xxx

6303c problema

<< < (3/5) > >>

vycka02:
Tai tada gali but kad ir pas mane tokia beda nes kaip matau pas mane jau yra perlytuotas vienas beterijos kontaktas tai gal kas ji lytavo tu kontaktu nepatvarke...

vycka02:
Ai va dar pagalvojau jei man tie takeliai butu nuluze tai turbut neitu ir per NSU perrasyt. Bet va su ja eina tai gal nera nuluze tie takeliai gal cia kitame reikale beda?

YOO:
as tau pasakiau kame beda, turejes toki ne viena ir 99 proc kad tame... Bluetooth veikia ? nors tas gali ir veikt.. NSU visiskai ne prie ko
Įrašyta: 2011-04-23, 00:55:51
--- Citata iš: Nseries  Balandžio 21, 2011, 22:06 ---
--- Citata iš: YOO  Balandžio 21, 2011, 21:47 ---Cia situ modeliu yra dazna beda ir Nokia nedadarymas. tiesiog atplysta nuo plokstes akumo kontaktai kartu su dalele plokstes ir kartu nuplysta nemazai takeliu, beje daznai ir BT neveikia su sita problema. Taisymas sudetingas ir brangus, manau kokia apie 70 Lt.
Na kad suprastum labiau ka noriu pasakyt tai imetu foto, cia jau matosi nukelti akumo kontaktai ir po jais atstatyti takeliai, cia matosi tik 2 kontaktai, kairiau aisku yra ir trecias, po juo taip pat atstatyti takeliai. Po to ant virsaus uzdedi kontaktus akumo, kad jie neliestu situ atstatymui naudotu laiduku ir kad pakankamai tvirtai laikytusi.. na cia vel uzduotis...

--- Baigti citatą ---

Klausimas: kokio dydzio lituoklio reik, kad sulituot tokius smulkius laidukus? Ir kaip juos privesti butent ten "prilipti"?

--- Baigti citatą ---

lituoklio dydis reiksmes neturi, svarbu smailas galas butu.. o norint pataikyt ten kur reikia kaip ir sakiau reik smailaus lituoklio, litavimo pastos ir mikroskopo.. dirbi tokius darbus darydamas per mikroskopa ... na asiku ir nedrebanciu ranku :)

Dzyga:
eeeee, o ka daryt kad rankos nedrebetu ?  :-[

YOO:
Daugiau gert  :-\ ;) ;D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją