Ne į temą > Kita
Problema su elektra
ConnectIT:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 00:01 ---Ajajai kokias linksmybes praleidau...
Įrašyta: Balandis 28, 2011, 23:48*CENSORED* tvaju mat *CENSORED* *CENSORED* Prisiminus frazę iš zero 2. ConnectIT , manai nemačiau ką padarei? Aklas manai aš? Ir kam to reikėjo? Ką?
--- Baigti citatą ---
??? Garbės žodis, žinau, ką padarei praeitą vasarą... ;D Nieko nesupratau, ką nori pasakyti... :(
Gallardo:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 29, 2011, 00:04 ---
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 00:01 ---Ajajai kokias linksmybes praleidau...
Įrašyta: Balandis 28, 2011, 23:48*CENSORED* tvaju mat *CENSORED* *CENSORED* Prisiminus frazę iš zero 2. ConnectIT , manai nemačiau ką padarei? Aklas manai aš? Ir kam to reikėjo? Ką?
--- Baigti citatą ---
??? Garbės žodis, žinau, ką padarei praeitą vasarą... ;D Nieko nesupratau, ką nori pasakyti... :(
--- Baigti citatą ---
O tu gerai pagalvok. Nes aš mačiau...
ConnectIT:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 00:06 ---O tu gerai pagalvok. Nes aš mačiau...
--- Baigti citatą ---
Nežinau, ką tu ten matei, bet aš nieko nemačiau ir nieko nedariau. Jei ką, tai tas, kur svetimas bulves iš daržo p*****a, kurį pro langą matai, tai ten ne aš. ;D
Gallardo:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 29, 2011, 00:20 ---
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 00:06 ---O tu gerai pagalvok. Nes aš mačiau...
--- Baigti citatą ---
Nežinau, ką tu ten matei, bet aš nieko nemačiau ir nieko nedariau. Jei ką, tai tas, kur svetimas bulves iš daržo p*****a, kurį pro langą matai, tai ten ne aš. ;D
--- Baigti citatą ---
Nepasakok tu čia apie nuotykius, kaip kaimynų skladukus tuštini. Aš konkrečiai kalbu apie tai, ką tu čia mobilėj padarei... Ir tas mane liečia.. :o
ConnectIT:
Nežinau, apie ką tu šneki. Jei kažką nori pasakyti, tai sakyk. Garbės žodis, nesuprantu, ką ne taip padariau. Arba kažkuriam iš mūsų tiesiog miego trūkumas. Tikiuosi kas nors paskui ištrins visą šitą offtopą, kartu su kompromatu apie mano (kaimynų) skladukus. ;D