Ne į temą > Kita

Meet..?

Puslapiai: << < (6/19) > >>

ConnectIT:

Na, tai jei mes su tavim asrelka tik dviese meet'insimės, tada vietą gali išrinkti tu. ;) Spėju kaip senbuviai juokiasi patyliukais iš naujokų, kurie visokius meet'us pradeda organizuoti. Kitame forume jau seniai apkeikti ir išjuokti viešai būtume. ;D Bet būtų tikrai miela, jei ir kiti pagal galimybes prisijungtų prie mūsų planų!

Kiek suprantu, iki šios akimirkos priorganizavom tiek, kad 2011-05-13 Penktadienį po darbų tinkamės nenustatytos rūšies kaboke Vilniuje (greičiausiai Vilniaus centre), aprangos kodo nėra. Nebent kas nors pareikš pageidavimą eiti į muziejų... Aš galiu nuo 18:00. Kas pageidauja dalyvauti, prašau pareikšti šioje temoje kuo anksčiau ir neatšaukti dalyvavimo. Juk kuo mūsų daugiau - tuo smagiau. Ar ne? ;)

CRONUS:

Jei Vilniaus centre tai aš nuo ~18:30 galiu

ConnectIT:

--- Citata iš: CRONUS  Gegužės 04, 2011, 22:28 ---Jei Vilniaus centre tai aš nuo ~18:30 galiu

--- Baigti citatą ---

Tai, pamiršau paminėti bene svarbiausią dalyką - miestą. ;D Jau pasitaisiau. ;) Malonu girdėti, kad gerbiamas CRONUS palaiko iniciatyvą! :)

asrelka:

Dėl ConnectIT posto net nieko nekomentuosiu... ::)
O dėl laiko - kadangi pati dirbu iki 18 val, ir žinau, jog tokių yra ir daugiau (čia tuo atveju, jei ne tik nepilnamečiai susiriktų : D ), tad anksčiausiai rinktis reikėtų nuo 18.30.

ConnectIT:

--- Citata iš: asrelka  Gegužės 05, 2011, 08:01 ---Dėl ConnectIT posto net nieko nekomentuosiu... ::)

--- Baigti citatą ---
Kurios dalies tu nekomentuosi, nesigilinsim, nes vėl tema vientisu OT pavirstų.

--- Citata iš: asrelka  Gegužės 05, 2011, 08:01 ---<...> tad anksčiausiai rinktis reikėtų nuo 18.30.

--- Baigti citatą ---
Tiesą sakant ir pats greičiausiai dirbsiu iki 18:00, todėl anksčiau nei 18:30 vargiai spėsiu. Kadangi statistiškai vėluojančių daugiau nei nevėluojančių, oficialiosios dalies be 19:00 nepradėsim. :D

Puslapiai: << < (6/19) > >>

Eiti į pilną versiją