Ne į temą > Kita

Meet..?

Puslapiai: << < (16/19) > >>

esnyper:

Ot kokie... Svarbiausia pirmas blynas neprisvilo (???) ir galima bus tikėtis daugiau meet'ų artimiausiu metu :)

P.S. Mes su smirium (jei jis galės) darysim mini-meet'ą Palangoj, Liepos 8 dieną per Tiesto koncą ;) Galit bandyt jungtis, pažiūrėsim kas gausis :)

smiriukas:

--- Citata iš: esnyper  Gegužės 13, 2011, 22:33 ---Ot kokie... Svarbiausia pirmas blynas neprisvilo (???) ir galima bus tikėtis daugiau meet'ų artimiausiu metu :)

P.S. Mes su smirium (jei jis galės) darysim mini-meet'ą Palangoj, Liepos 8 dieną per Tiesto koncą ;) Galit bandyt jungtis, pažiūrėsim kas gausis :)

--- Baigti citatą ---
:music: :beer: :-* 8) ;D

wixx912:

--- Citata iš: asrelka  Gegužės 13, 2011, 22:13 ---
--- Citata iš: wixx912  Gegužės 13, 2011, 21:28 ---Jo jo, aš pamenu, užmečiau akį į seną diskusiją, tai "arielka" žodis regis buvo atmestas  :D taip ir liko paslaptyje jo kilmė... 
--- Baigti citatą ---
Kur tu tą diskusiją dar radai? Dar vienas neturintis ką veikti... : D

--- Baigti citatą ---

Pats jau nepamenu ;D skaitinėju visokias apie mobiliakus ir pan., o ten kiek offtopic privaryta ... ;D

esnyper:

Šito ieškot? http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,8729.0.html

ConnectIT:

Sorry, fotografas negalėjo atvykti... :D Į vestuves važiuoti jam apsimokėjo labiau... :D Aš manau, kad viskas praėjo sklandžiai, tik būtų buvę daug linksmiau, jei dalyvių būtų buvę daugiau. Čia ta situacija, kai kokybė gerai, o kiekybė - dar geriau. ;D Lauksime iniciatyvos iš meet'e nedalyvavusių narių, šiais laikais niekas neturi niekam laiko, bet savąjį aš visada su malonumu paaukosiu kitam meet'ui. Tiek, kiek tai leis techninės galimybės. :) Būkime aktyvūs ir mobiles.lt bendruomenė įgaus naują pagreitį technologijų pasaulyje! ;)

Puslapiai: << < (16/19) > >>

Eiti į pilną versiją