Telefonų modeliai > N Series
N95 GPS signalas
YOO:
na taip, ziurejau su automobiliu man garmin pirma karta pagavo nuvaziavus apie 5-10 km, tai manau, tavo tos 5 min yra daug maz normalu
wixx912:
--- Citata iš: YOO Gegužės 08, 2011, 12:14 ---na taip, ziurejau su automobiliu man garmin pirma karta pagavo nuvaziavus apie 5-10 km, tai manau, tavo tos 5 min yra daug maz normalu
--- Baigti citatą ---
Na aišku, šiandien važiuojant bandžiau, tai prie lango prikišus per 2,5 min pagavo :) ir tikriausiai rašysiuos tomtom'ą, esu juo jau ne kartą naudojęsis, kažkaip garmin'as netraukia :)
Dėkui už pagalbą ;)
Gallardo:
Galima nuo gps antenos pravesti laiduką ir apvest aplink korpusą , viduje. Tada pagal idėją grečiau turėtų gaudyti. Neteko pačiam mėgint, teko tik daug tokių gidų matyt, kaip tai padaryt.
wixx912:
--- Citata iš: Gallardo Gegužės 08, 2011, 16:42 ---Galima nuo gps antenos pravesti laiduką ir apvest aplink korpusą , viduje. Tada pagal idėją grečiau turėtų gaudyti. Neteko pačiam mėgint, teko tik daug tokių gidų matyt, kaip tai padaryt.
--- Baigti citatą ---
Nebloga idėja, pasiieškosiu :)
Įrašyta: Gegužė 08, 2011, 16:53Radau, tereikia prie GPS antenos kontaktų prilituot kokią ilgą vielutę ir pravest aplink telefoną po korpusu :)
zaliukas:
--- Citata iš: wixx912 Gegužės 08, 2011, 16:29 ---
--- Citata iš: YOO Gegužės 08, 2011, 12:14 ---na taip, ziurejau su automobiliu man garmin pirma karta pagavo nuvaziavus apie 5-10 km, tai manau, tavo tos 5 min yra daug maz normalu
--- Baigti citatą ---
ir tikriausiai rašysiuos tomtom'ą, esu juo jau ne kartą naudojęsis,
--- Baigti citatą ---
ir ka su tuo tomtomu darysi kaip n metu zemelapiai neatnaujinami?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją