Telefonų modeliai > N Series

Problemos su N8

(1/4) > >>

lydminas:
Sveiki.pradesiu nuo pradziu...
kai ysigijau telefa nebuvo LT kalbos.tad ysimeciau su PHOENIX.vakar per nokiaovi suite updeitunau telefa ir dingo man LT kalba(tel pirktas ne lietuvoje).tad dbr vel bandzeu susimest per PHOENIX.programa pabaige instaliavima taciau paprase istraukti USB vel pajunti USB ir spausti OK.spaudziant OK programa telefvo jau nerado.O pats tel nepriima USB,nebesikrauna ir nebeysijungia.
Kas gal zinot kas galejo nutikt ir kaip sutvarkyt?

ConnectIT:
Bandyk TAIP.

lydminas:
aha.va pabandziau usb prie zmonos pc prijungti tai gaudo usb.einu bandyt.parasysiu kaip sekesi.
Įrašyta: Gegužė 07, 2011, 11:54Visgi nepriima USB.nei ant kito pc nei ant mano.isvaliau viska kas buvo susije su phoenix ir nokia.iesko USB bet neranda.bandziau update padaryti bet ir tas nerado, raso - device unplugged.

ConnectIT:
Tai Dead Phone rėžimu darant ir neturi būti ryšio su aparatu. Tokio, apie kurį tu šneki. Arba nesilaikai instrukcijų, arba kažką ne taip darai, jei tokie klausimai kyla. Esminis dalykas. Po nepavykusio bandymo paleisti "update server" BŪTINA nuimti ir vėl uždėti bateriją. Kartais pavyksta tik iš 15 karto. Sėkmės!
 :)

lydminas:
baterijos N8 neisimsi.reikia ardyt telefona.
USB turi rasti tiek yjungto tel tiek isjungto.o man aplamai nepriima USB.ta prasme net neprikonectina.
dar bandysiu keleta kartu bet...o baterijos ardyt nenoriu.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją