Telefonų modeliai > 6xxx

6303c softo perrasymo problemos.

<< < (3/4) > >>

sh0x:
J.A.F man 6303c nokia skaito kaip 433 ;) Jis pats iesko tuos folderius,pas mane folderis yra pavadintas RM-443,kaip ir turi buti .

ConnectIT:

--- Citata iš: sh0x  Gegužės 18, 2011, 11:08 ---J.A.F man 6303c nokia skaito kaip 433 ;) Jis pats iesko tuos folderius,pas mane folderis yra pavadintas RM-443,kaip ir turi buti .

--- Baigti citatą ---

Tai bet tu supranti, kad JAF ieško failų ten kur jų nėra, toks katalogas neegzistuoja. Arba katalogą pervadink, kaip JAF nori, arba rankiniu būdu keldamas failus nurodyk tą katalogą, kuriame jie yra. Ir dar man toks įtarimas, kad tu varnelių per daug pridėliojęs JAF'e.

sh0x:
Dariau jau taip,kuriau tokius katalogus,tiek kad nepadejo ;) nesu visiskai plaukiojantis,suprantu siektiek. Esme tame,kad rankiniu butu,net neskaito mcu failo. Visus failus eina ikelt,o bet butent mcu - ne. Vat kame beda :/

Pasinaudojame navifirm programa parsiųstais ROM failais. Pažymite varnele "Manual Flash" ir spaudžiame ant  "use ini " ir  JAF automatiškai pradės ieškoti firmware failų.
Labiau pažengę vartotojai gali pasirinkti kiekvieną failą  savarankiškai:
pasapaudus ant "MCU" , "PPM"  ir "CNT" .
( MCU: pagrindinis failas, PPM:kalbos paketas,  CNT: multimedijos failai )

Ties situ zingsniu esu uzstriges,varneles uzdetos ant Normal Mode , Manual Flash ir Use Ini. Bandziau ivairei,nuimti varnele nuo normal mode,bet rezultatas tas pats.

ConnectIT:
O rm443***.mcusw failą pervardinai į rm443***.C0(nulis)R?

lg:
o tavo tel 6303c, ar 6303ci?  ir ka raso po baterija RM-443, ar RM-638?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją