Telefonų modeliai > HTC |
Htc smart problemos |
<< < (8/9) > >> |
3uprojektai:
Manau jei jau aš pirkau telefoną kuriame yra funkcijos man reikalingos, manau turėtų tos funkcijos ir veikti tinkamai. Pvz nusiperki automobilį (naują), kuriame turėtų būti vairo stiprintuvas ir stabdžiai. Bet jų nėra. Važiuosi, nes variklis geras, bet pasekmės gali būti blogos. Tas pats ir su šiuo tel. Vairo stiprintuvas = sms siuntimas per "favorite people" kuris nepilnai veikia. Man gal sunku siųsti sms paprastu būdu, kai galima lengvu (kaip ir vairuoti automobili su vairo stiprintuvu daug lengviau). O stabdžiai = žadintuvas, pramiegi darbą = avarija (nes nėra stabdžių). Mašina ir telefonas veikia iš pirmo žvilgsnio gerai, bet ar jie kokybiški ir tinkami naudot... Laukiu kitos savaitės, kada atgausiu telefoną. Visų dokumentų kopijas turiu, manau reiks kreiptis į vvtat :( |
joowaaa:
Šituos bug'us, manau, ištaisytų koks nors programinės įrangos atnaujinimas, bet Brew OS atnaujinimų nebeleidžia. |
3uprojektai:
Prieš pirma rom atnaujinimą buvau apie tai pranešęs htc.com :/ |
3uprojektai:
Telefonas jau po 4 taisymų, išsiųstas penktam. 4 taisymu manau net nepriliestas buvo. Atgavau su savo asmeniniais duomenimis, reiškia softas neperrašytas. Maža to MTTC pamelavo, kad telefonas pataisytas ar pakeistas kitu. http://htcsmartbug.blogspot.com/2011/07/mttc-pamelavo.html |
elena40:
Kaip matau geriau telefono nenest i mmc tvarkyt :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |