Telefonų modeliai > HTC |
Htc smart problemos |
<< < (2/9) > >> |
shrekas:
Na tai reikejo iskart parasyt kad telefonas garantinis :) Tai vienintelis HTC modelis su Brew OS, kuri kaip atrodo visiskai nepasiteisino. |
3uprojektai:
Kad os bloga tai ne mano kaltė :-\ ką dabar daryt :( |
KT819GM:
Cia labai sunkiai sprendziami dalykai, perkant turbut zinojai kad tai vienas pigiausiu (gal but pigiausias) HTC modelis su Brew OS. Visi telefonai turi bug'u o ypac naujienos, taciau kad ir kaip bebutu, linkiu kad tau ji pakeistu kitu, t.y. pasiteisinusiu modeliu. |
3uprojektai:
Pirkdamas tikrai nežinojau, kad tai pigiausias ir dar su kažkokia brew os. Pirkau todėl, kad pasakiau ko noriu ir man pasiūlė, ir buvau girdėjas daug gerų atsiliepimų apie HTC todėl atrodė, kad šis modelis negali būti blogas... :-X |
shrekas:
--- Citata iš: 3uprojektai Birželio 09, 2011, 19:11 ---Pirkdamas tikrai nežinojau, kad tai pigiausias ir dar su kažkokia brew os. Pirkau todėl, kad pasakiau ko noriu ir man pasiūlė, ir buvau girdėjas daug gerų atsiliepimų apie HTC todėl atrodė, kad šis modelis negali būti blogas... :-X --- Baigti citatą --- Hmmm.... idomu butu isgirst ko norejai... nenuostabu jei pas mus klientui nezinant ko nori- gali ikisinet tai kas`neina. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |