Ne į temą > Kita
Telefono susekimas
ConnectIT:
--- Citata iš: shrekas Birželio 02, 2011, 12:44 ---
--- Citata iš: ConnectIT Birželio 02, 2011, 09:10 ---Arba jei jis buvo Anglijoje registruotas tinkle ir, kuris priklauso grupei (pvz. Vodafone) ir blokuotas, tai Lietuvoje tos pačios grupės tinkle (pagal pavyzdį - Bite LT) gali neveikti. Nors tikimybė nedidelė.
--- Baigti citatą ---
Labai stipriai abejoju ar Vodafonas gali iskart visuose savo padaliniuose blokuot telefona...
--- Baigti citatą ---
Iškart ar neiškart čia neesmė. Bet kad niekas netrukdo turėti globalios duomenų bazės su autoupdate'u tai faktas. Lietuvoje vogtą užblokuoti daugiau yra sėkmė nei praktika. O ne bananų respublikose atsakomybės jausmas išlikęs ir resursų netrūksta rezultatui pasiekti. Kur direktorius ir pavaldinys viename, o kur visas departamentas. Kieno kapitalas, tas ir sąlygas diktuoja. ;)
lukshinis:
Istikro man nesvarbu ar veiks lietuvo ar ne, visgi smartphonas, nebutinai man reikia skambint ir smsint su juo, kad ir kaip keistai beskambetu :D Svarbiausias man klausimas, kaip telefona gali susekt Anglijoje. Atvirai pasakysiu, kad baisu man ji junkti dabar, nes reikalu su policija nenoriu, o ir pinigu gi neatsgausiu, jei ras pas mane ta telefona.
Sios temos moralas gali buti toks : Nepirkit telefonu be dokumentu, gali iskilt daugiau problemu, nei dziaugsmo :D Nusipirkau telefona, galvojau greiciau laikas prades eit (megstu pazaist su visokiais jailbreak'ais, rom'ais), nes jau norisi namo :D bet viskas apsiverte aukstyn kojom, telefonas rankoj, naudotis bijau, ji buvau pries tai ijunges, bandes GPS(bet neprisijunge prie palydovo), tai dar ir mintys kyla, kad pasibels zalieji i namus :D Nors gal cia ir vaikiskai bijau :D
ConnectIT:
Supranti, blogiausia, kas gali nutikti tai iš tavęs jį atims. Bet to tikimybė nėra didelė, o tavo baimė nepagrįstai didelė. Galvoti visada reikia prieš perkant. Jei ten Nokia, tai aplinkose turėtų būti kažkas panašaus į "Skrydžio rėžimą". Įsijungei ir visi telefono ryšiai išsijungė. Viskas kitas, kas nesusiję su bet kokiais ryšiais veiks. Jei ne Nokia, tai tegul taria žodį kiti forumiečiai... Ar yra (ir kur) panaši funkcija kitų gamintojų aparatuose?
lukshinis:
TElefonas motorola defy, bet jame taip pat yra "skrydzio rezimas", visai nepagalvoja, kad jis blokoja visus rysius :]]
-NOKIA-:
greiciau mesk i siuksliu deze kol taves interpolas nepagavo, nes sedesi buckinghamo kalejime iki gyvos galvos :o uzdirbsi ta 'stuke' toj anglijoj ir grizi ramia galva ;D'