Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

Karmos Topas

<< < (3/4) > >>

Oziris:

--- Citata iš: shaz0  Sausio 05, 2006, 12:01 ---Chat'ų yra ir kitur, todėl gali ten ir pliurpti. Kiek esu matęs shoutbox'ų, visi jie būna puslapiuose apie nieką, kur nėra normalios informacijos ir nėra ko ten lankytis. Čia puslapis apie telefonus, jeigu dar nepastebėjai. Hmm.. Gal dar reikėtų pažintis padaryti? m? juk būtų neblogai, išsirenki telefoną, paskui dar paną išsirenki iškart?

P.S. nenurodinėk kaip man kalbėti..

--- Baigti citatą ---

JO galetum pazintis ir receptai tokius du sukurta... vat tada tai cool butu... nes ne i tema cia pasnekejai,as apie ratus,tu apie batus... neesme,pamirsk zodziu  :) nesinori pyktis  O|-)

Simply_Awake:

--- Citata iš: Oziris  Sausio 05, 2006, 14:46 ---
--- Citata iš: shaz0  Sausio 05, 2006, 12:01 ---Chat'ų yra ir kitur, todėl gali ten ir pliurpti. Kiek esu matęs shoutbox'ų, visi jie būna puslapiuose apie nieką, kur nėra normalios informacijos ir nėra ko ten lankytis. Čia puslapis apie telefonus, jeigu dar nepastebėjai. Hmm.. Gal dar reikėtų pažintis padaryti? m? juk būtų neblogai, išsirenki telefoną, paskui dar paną išsirenki iškart?

P.S. nenurodinėk kaip man kalbėti..

--- Baigti citatą ---

JO galetum pazintis ir receptai tokius du sukurta... vat tada tai cool butu... nes ne i tema cia pasnekejai,as apie ratus,tu apie batus... neesme,pamirsk zodziu  :) nesinori pyktis  O|-)

--- Baigti citatą ---
imho, shoutbox puikiai atstoja irc kanalas #mobiles

Gumis:
O ka ta karma reiskia?kaip ja pasikelt? :-[

Wyshniukas:

--- Citata iš: Gumis  Sausio 13, 2006, 11:08 ---O ka ta karma reiskia?kaip ja pasikelt? :-[

--- Baigti citatą ---

Tik idemiai perskaityk kad nekiltu klausimu :)
http://www.mobiles.lt/index.php/topic,71.0.html

osiris_nr1:

--- Citata iš: Gumis  Sausio 13, 2006, 11:08 ---O ka ta karma reiskia?kaip ja pasikelt? :-[

--- Baigti citatą ---

na as paspaudziau tau pliusa ir dabar tavo karma 1 ;D jei busi aktyvus tai ir kiti uzdes:) gal...:)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją