Telefonų modeliai > Sony Ericsson
Xperia x8 pora klausimų turėtojams
bugatis:
kas turit xperia x8, ar patenkinti? Žadu toki pirkt, bet neapsisprendžiu... Kokie būtų turėtojų pastebėjimai?
Beje toks keistas klausimas :) ar jame yra vidinis GPS ar kad GPS veiktų reikalingas internetas?
Gal ne čia temą pakūriau, bet tiesiog noriu surast žmonių kas turi šitą modeliuką kad sužinot ar nenusivilsiu nusipirkęs...
Kažkada turėjau LG kp500 tai labai nusivyliau touchscreen ekranu ir nemažais lagais, ar nebus su šituo taip pat?
gabrielee:
priestai tai pat turejau LG kp500 tai tikrai buvo prastas telefonas, neseniai nusipirkau SE experia x8 tai kolkas tikrai esu patenkinta. ;)
bugatis:
--- Citata iš: gabrielee Birželio 15, 2011, 09:14 ---priestai tai pat turejau LG kp500 tai tikrai buvo prastas telefonas, neseniai nusipirkau SE experia x8 tai kolkas tikrai esu patenkinta. ;)
--- Baigti citatą ---
gal turi kokių pastebėjimų iš x8 naudojimo? Kas tau patogu, kas galėtų būti geriau, o kas blogai? :)
Vtec:
Dėl GPS nežinau, nes jo nė karto nenaudojau. Šiaip telefonu labai patogu ir malonu naudotis. Telefonas nelagina, akumuliatorius laiko pakankamai gerai, daugiau nei dvi dienas normaliai naudojantis (klausant muzikos, rašant sms, kalbant telefonu) Minusai - telefono kamera, "silpna" geležis. OS atsinaujina tik iki 2.1v. Procas galėtu būti galingesnis, bet ir telefonas kainuotu brangiau :) Čia kaip sako, girtis nenoriu, bet kaip už naują telefoną mokėjau 300lt, tai esu labai patenkintas pirkiniu :)
bugatis:
--- Citata iš: Vtec Birželio 15, 2011, 11:25 ---kaip už naują telefoną mokėjau 300lt, tai esu labai patenkintas pirkiniu :)
--- Baigti citatą ---
man siūlo už 400lt, bet tik visai nesenai pastebėjau kad 400lt tikrai perdaug, nes yra kas siūlo pigiau, tik tų siulančiu pigiau neaišku ar irgi bus apynaujis modelis.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją