Ne į temą > Aš esu... |
k000 |
<< < (4/7) > >> |
-NOKIA-:
nuotrauku tikrai uzteko, gera sriuba iseitu ten pas tave :D bet grazu grazu ;) saunuolis! man tie telefonai primena gerus laikus, kai nereikedavo jokiu pribumbasu, turi telefona ir jau 'kietas' 8) |
ads:
Sveikas prisijungęs ;) Karoli, Tavo kolekcija tikrai labai įspūdinga! :-* Šaunuolis, taip ir toliau! :) |
k000:
na reikia prikelti temą ir ta proga parodyti dar viena smagų žaisliuką. Sony ericsson s302 prikeltas iš mirusių, gal kas žinot kur pirkti ar turit jam galinį dangtelį? ir dar būtu įdomu,su kuo reikia pakaitinti chip'us,na kaip vadinas tas karšto oro lituoklis ar kas? :] p.s susitvarkiau reikalus su banku, reikės pradėti pardavinėti telefonus kokius turbūt ;D ir dar norėčiau paklausti ar norėtumėte šioje mano temoje rasti įdomesnių telefonu aprašymus? kitaip tariant ar verta rašyti apie telefonus ir ar kam nors tai įdomu ;D |
esnyper:
Jei įdomiai rašysi tai tavo aprašymai atsidurs www.mobiles.lt tinklapyje ;) Sėkmės darbuose :laugh: |
-NOKIA-:
--- Citata iš: k000 Liepos 14, 2011, 14:32 --- p.s susitvarkiau reikalus su banku, reikės pradėti pardavinėti telefonus kokius turbūt ;D --- Baigti citatą --- PIRMIAUSIA MAN I PM PARDUODAMU NOKIA SARASA !!! 8) --- Citata iš: k000 Liepos 14, 2011, 14:32 --- ir dar norėčiau paklausti ar norėtumėte šioje mano temoje rasti įdomesnių telefonu aprašymus? kitaip tariant ar verta rašyti apie telefonus ir ar kam nors tai įdomu ;D --- Baigti citatą --- Tikrai taip, tik idomiai rasyk :) Apie SE nieko nezinau, tai bent cia paskaityciau :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |