Ne į temą > Aš esu... |
k000 |
<< < (6/7) > >> |
-NOKIA-:
--- Citata iš: CRONUS Gruodžio 19, 2011, 19:48 ---Prie progos :) Nors šita žinutė jau sena, bet žinučių vieta tai gerokai padidėjo, jei dar kas nepastebėjo ;) --- Baigti citatą --- Tikrai pastebejom ;) tik nezinojau kam dekot :D thanks ! idomi motorola :) |
esnyper:
--- Citata iš: -NOKIA- Gruodžio 19, 2011, 22:53 --- --- Citata iš: CRONUS Gruodžio 19, 2011, 19:48 ---Prie progos :) Nors šita žinutė jau sena, bet žinučių vieta tai gerokai padidėjo, jei dar kas nepastebėjo ;) --- Baigti citatą --- Tikrai pastebejom ;) tik nezinojau kam dekot :D thanks ! idomi motorola :) --- Baigti citatą --- ::) |
-NOKIA-:
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 19, 2011, 23:47 --- ::) --- Baigti citatą --- jauciu, kad tau irgi reik dekot :D |
esnyper:
--- Citata iš: -NOKIA- Gruodžio 20, 2011, 11:49 ---jauciu, kad tau irgi reik dekot :D --- Baigti citatą --- Nebūtina ;) Mane linkę pamiršti daugelis :P |
k000:
na sveiki kolegos! laikas bėga telefonų daugėja..tai sugalvojau parodyt kažką naujo,neįtin įdomaus,bet atnaujint tema reikia :) trumpai tariant dauguma yra lavonai kelių dar nėra,keliems dalys atkeliaus kita savaite tai galbūt kam nors reiktu dalių ar pačių telefonų tai kainas siūlykit. :) P.s galbūt kas turit ardoma S5230? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |