Ne į temą > Aš esu... |
k000 |
<< < (2/7) > >> |
k000:
--- Citata iš: esnyper Birželio 21, 2011, 23:01 --- --- Citata iš: wixx912 Birželio 21, 2011, 22:17 ---kažkodėl tavo nick man primena sony ericsson k seriją ;D vis pamatau ir pirma mintis atėjusi į galvą - SE. ;D Bendraamžis ;) --- Baigti citatą --- Same :) Sveikas atvykęs :) P.S. Ar man tik taip atrodo, ar mobiles.lt po truputį aktyvėja :) --- Baigti citatą --- tai kaip neaktyvės kai taip maloniai priimat narius? ;D |
smiriukas:
Viskas tvarkoj. Taip ir toliau! :laugh: |
ConnectIT:
--- Citata iš: k000 Birželio 21, 2011, 18:19 ---<...> Kadangi turiu problemų su širdimi tai dažniausiai laiko praleidžiu namuose arba su draugais <...> --- Baigti citatą --- Karoli, neturi tu problemų su širdimi, jei sugebi ją taip plačiai atverti mobiles.lt kolektyvui! ;) |
k000:
--- Citata iš: ConnectIT Birželio 22, 2011, 01:02 --- --- Citata iš: k000 Birželio 21, 2011, 18:19 ---<...> Kadangi turiu problemų su širdimi tai dažniausiai laiko praleidžiu namuose arba su draugais <...> --- Baigti citatą --- Karoli, neturi tu problemų su širdimi, jei sugebi ją taip plačiai atverti mobiles.lt kolektyvui! ;) --- Baigti citatą --- tai aš galiu pasakyt,kas ten per problemos,bet čia manau niekam tai nėra įdomu. :) |
ConnectIT:
Manau, kad ne. Nebent būtum koks kyborgas. :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |