Kita > Duomenų perdavimas |
bluetooth iždaigos |
<< < (2/3) > >> |
esnyper:
--- Citata iš: ecigonas Birželio 25, 2011, 09:40 ---Ne ten nereikia jokio patvirtinimo --- Baigti citatą --- Dar ir kaip reikia, nes jei nereiktų, tai labai greitai šiuo bug'u susidomėtų aukštesnės instancijos, nes vis gi tai yra žmogaus privati informacija. |
ecigonas:
--- Citata iš: wixx912 Birželio 25, 2011, 13:21 --- --- Citata iš: ecigonas Birželio 25, 2011, 09:40 ---Ne ten nereikia jokio patvirtinimo --- Baigti citatą --- Be sutikimo niekaip neįsilaužtum į kitą telefoną... su bet kokia programa.. P.S. atsiprašau, bet man labai užkliuvo žodis "iždaigos"... pasidomėk kaip jis rašomas ;) --- Baigti citatą --- Tu mane ne rasybos mokink o pats geriau skaityt ismok. As juk sakau toi programoi nereikejo jokio patvirtinimo is kito zmogaus. Tiesiog jei kitame telefone yra ijungas bluetooth as galedavau i ta tel ilisti ir seimininkas nieko apie tai nezinodavo galima buvo viska daryti ka tik noredavau tame telefone |
Denukas:
Ten buvo taip, kad jei kitas patvirtina tave kaip draugą (t.y. įtraukia tave į įrenginių sąrašą ir padaro "Leisti", o ne "Leisti vieną kartą"), tada gali pasijungt prie jo kada nori. O programa vadinos "BT INFO". |
wixx912:
--- Citata iš: ecigonas Birželio 25, 2011, 19:03 --- --- Citata iš: wixx912 Birželio 25, 2011, 13:21 --- --- Citata iš: ecigonas Birželio 25, 2011, 09:40 ---Ne ten nereikia jokio patvirtinimo --- Baigti citatą --- Be sutikimo niekaip neįsilaužtum į kitą telefoną... su bet kokia programa.. P.S. atsiprašau, bet man labai užkliuvo žodis "iždaigos"... pasidomėk kaip jis rašomas ;) --- Baigti citatą --- Tu mane ne rasybos mokink o pats geriau skaityt ismok. As juk sakau toi programoi nereikejo jokio patvirtinimo is kito zmogaus. Tiesiog jei kitame telefone yra ijungas bluetooth as galedavau i ta tel ilisti ir seimininkas nieko apie tai nezinodavo galima buvo viska daryti ka tik noredavau tame telefone --- Baigti citatą --- Mažiau karščiuokis :) Kaip ir Denukas minėjo, reikia bent vieną/pirmą kartą patvirtint kito žmogaus telefone prisijungimą. |
k000:
--- Citata iš: wixx912 Birželio 27, 2011, 12:40 --- --- Citata iš: ecigonas Birželio 25, 2011, 19:03 --- --- Citata iš: wixx912 Birželio 25, 2011, 13:21 --- --- Citata iš: ecigonas Birželio 25, 2011, 09:40 ---Ne ten nereikia jokio patvirtinimo --- Baigti citatą --- Be sutikimo niekaip neįsilaužtum į kitą telefoną... su bet kokia programa.. P.S. atsiprašau, bet man labai užkliuvo žodis "iždaigos"... pasidomėk kaip jis rašomas ;) --- Baigti citatą --- Tu mane ne rasybos mokink o pats geriau skaityt ismok. As juk sakau toi programoi nereikejo jokio patvirtinimo is kito zmogaus. Tiesiog jei kitame telefone yra ijungas bluetooth as galedavau i ta tel ilisti ir seimininkas nieko apie tai nezinodavo galima buvo viska daryti ka tik noredavau tame telefone --- Baigti citatą --- Mažiau karščiuokis :) Kaip ir Denukas minėjo, reikia bent vieną/pirmą kartą patvirtint kito žmogaus telefone prisijungimą. --- Baigti citatą --- nesipykit:) tegul jis ir toliau galvoja,kad yra tokia programa,nors jos nėra,patvirtinti reikės 100proc kitam žmogui. temos autoriau tau atsakė žmones,kad nėra,netiki?ieškokis pats :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |