Telefonų modeliai > Ką pasirinkti...

Iphone 3g(~350lt) ar samsung galaxy mini(~400lt)

<< < (2/2)

esnyper:
Kiekvienas telefonas turi savų pliusų, savų minusų :) Asmeniškai, iPhone 4 man yra geriau, nei Galaxy S II, nors žinau, kad iš geležies pusės, iPhone gauna į vienus vartus. Tačiau, abu telefonai naudoja skirtingas OS, todėl geležies jau kaip ir nebegalima lyginti. Čia tas pats, kas lyginti macbook'ą su kokiu tai hp pavillion ;)
Aišku, čia yra mano nuomonė :)

YOO:
va su tavo paskutine nuomone jau beveik sutinku :) na tik del galaxy s 2 patvarumo nelabai, nors cia nezinau kaip traktuot tavo zodzius gelezis. Siaip kaip ir Galaxy S, jo plokste yra gan plona ir atsokineja procai nuo smugio, o ten jie klijuoti ir prasideda problemos... na dar reikia truputi palaukti kad paaisketu ar atsokines kaip ir galaxy S ar truputi patvaresne bus sita ju vieta... beja as ir nelyginu HP pavilion su mackbook'u, ju ir kainos skiriasi... kazkas kitas cia lygino 3G su 3GS :)

Jok3r:
naudoju iphone 3g kokius 8menesius, iOS 3.1.3(jailbreikintas) beterija laiko 2-3dienas jaigu skambini rasai sms ir dar i FB uzsuki(anksciau naudojau iOS 4.1 laikydavo diena), jai zaidi aisq visiskai kita kalba, dar vienas minusas kad pas mane tik 8gb. su zaidimais neturiu labai daug problemu, brolis turi pvz Galaxy SII- didelis, sunkus, Android, sunku rasti daug Geru ir nemokamu zaidimui priesingai lyginant su iPhone... ka dar galiu pasakyti, iPhone daug daugiau Developeriu.

leszek114:
Patarciau gal paimti isvis iphone 3gs telefonas yra greitesni o 3g yra jau labai letas. Turejau 2g tai jis veike greiciau negu 3g su draugu liginom. 3gs butu geras variantas geriau pataupyti pinigus ir ji isigyti.. Cia mano nuomone.

YOO:
na 2G tikrai neveikia ne greiciau ne leciau, tiesiog matyt kai lyginot tam 3G buvo daugiau kazko prikista ar pan. Norint objektyviai palyginti reikia abiems naujai perrasyti softa ir tada ant tokio pacio zaidimo ar programos... siaip ir 2G ir 3G turi vienoda proca ARM 11 412 MHz ir po 128 MB RAM

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją