Ne į temą > Filmai |
ANIMACIJOS |
(1/2) > >> |
Wyshniukas:
Dar vienas "Ledynmecio" kureju darbas "Robots". Filmas man neispudingas pasirode, bet nuotaika tikrai pakele. Kaip ir priimta, yra keletas juokingu veikeju...man ypac patiko skraidantis/darbintis kavos asotis ;D www.robotsmovie.com Jeigu jau su robotais pradejau ziuret, tai reiks ir "I, Robot" paziuret ;D |
CRONUS:
na I, Robot tikrai DAUG geresnis nei Robots ;) |
Wyshniukas:
"Racing Stripes" ar kitaip zinomas "Zebriukas Dryzius" Tikriausiai geriausias visas filmo privalumas lietuviskas vertimas, kuriame pasizymejo Sapranauskas kaip pelikanas ir muses :) Jau kaip sapras prabildavo juokas is kart suimdavo...siaip ne per labiausiai sudomino filmas, is neturejimo ka veikt gal ir galima ziuret ;D Galit parsisiust kaip pelikanas duoda kalbos http://www.geocities.com/ndrs_st2/Sapranauskas.mp3 |
Wyshniukas:
Va sitas man tikrai patiko, galeciau dar karta ziuret ::) Filmas mazdaug kas James Bond animuotas: seimynele nepaprasta ir gana linksma, visur saudo gaudo tipo, imantriausios technologijos, netgi soundtrack'as labai panasus i agento 007 temas, na soundtrack man tikrai patiko :) |
CRONUS:
jo tas man ir patiko ;) kai tas pradejo lakstyt durnius kaip akis isdeges per vandeni ;D arba ta boba kai palei lubas plojos kad nieks nepamatytu ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |