Telefonų modeliai > 5xxx
5130c-2 problema
<< < (3/5) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: Kristis  Rugpjūčio 30, 2011, 23:05 ---nesu tinginis, skaiciau ta gida 100 kartu bet man neasku kur ten ta phoenix.exe ar kaip vadinas jis, bet nesuprantu kur jy rasti ieskojau c diske nera tokio dalyko ant dekstopo jokio icon neatsirado, bandziau perrasyti bet vistiek start bare nera, as tik prasau glal galit pasakyti tikslia direktorija.

--- Baigti citatą ---

Man įsirašė be jokių problemų ir iš karto nuorodą ant darbastalio padarė, kurios kelias yra "C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\".
Kristis:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 31, 2011, 09:13 ---
--- Citata iš: Kristis  Rugpjūčio 30, 2011, 23:05 ---nesu tinginis, skaiciau ta gida 100 kartu bet man neasku kur ten ta phoenix.exe ar kaip vadinas jis, bet nesuprantu kur jy rasti ieskojau c diske nera tokio dalyko ant dekstopo jokio icon neatsirado, bandziau perrasyti bet vistiek start bare nera, as tik prasau glal galit pasakyti tikslia direktorija.

--- Baigti citatą ---

Man įsirašė be jokių problemų ir iš karto nuorodą ant darbastalio padarė, kurios kelias yra "C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\".

--- Baigti citatą ---
man nera ant darbastalio o ten toj direktorijoj kur parodei tu yra tik uninstal ir framework folderis kuriame visokie config, dabar isirases 2010 versija bet vistiek taspats.
Įrašyta: Rugpjūtis 31, 2011, 11:41gal galit kas per koki team wiever suinstaliuoti. man 2 kartus pasispaudzia next ir isiraso nera nei ant darbalauko icon nei C:\program files\nokia\phoenix nezinau ka daryt
Kristis:
dabar bandysiu ant kito pc parasysiu jei pavyks.
Wyshniukas:
2009/2010 versija kartais fail'ina ir neįrašo, bandyk 2011 iš tos nuorodos kur aprašymas yra.
Kristis:
bandziau 2011 irgi neisiraso. dabaer per laptopa bandau rasyti.
Įrašyta: Rugpjūtis 31, 2011, 15:45Pagaliau per kita pc pavyo, labai aciu visiem kas padejo ir bande padeti, bet gal zinot kaip lietuviu kalba ivesti?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją