Telefonų modeliai > 3xxx

3110c po flash'inimo nebeįsijungia.

<< < (3/4) > >>

ads:
Yra :) Pasirink navifirm'e Nokia 3110c (RM-237), tada 7.21 ir RM-237 3110c EURO-E BITE LT2 BLACK 0566796 bet galima rašyt i betkokį kodą, svarbu kad būtu EURO-E, nes kitaip nebus Lietuvių kalbos. Sekmės :)

Anthony:
Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.  va kokia beda istinka ir su 7.21 nerandu vistiek tokio pacio kodo kaip mano ragelio..:/

ads:

--- Citata iš: Anthony  Spalio 25, 2011, 20:45 ---Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.  va kokia beda istinka ir su 7.21 nerandu vistiek tokio pacio kodo kaip mano ragelio..:/

--- Baigti citatą ---
Na kaip nerandi? Turbūt ne ten ieškai. Navifirm atsisiūsk ir ten rasi :)

Anthony:
bet tai failus tuscius atsuncia per ur man juos atidaryt.. :-X

ads:
Perskaityk viską nuo pradžių http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,10487.0.html

--- Citata ---Jei parsisiunčiame atskirus fw failus, juos visus reikia patalpinti į aplanką , pavadintą telefono RM pavadinimmu.  pvz RM-159, RM-56 ir t.t, ir  tą aplanką įkelti į į  C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\.
T.y failai turi rastis C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-159 ir t.t  (RM priklauso nuo telefono modelio) Koks jūsų telefono RM sužinosite suvedę *#0000#, arba išėmę bateriją ir  perskaitę užrašą ant telefono nugarėlės esančio lipduko.
--- Baigti citatą ---

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją