Telefonų modeliai > Sony Ericsson |
Sony nusipirko visą Sony Ericsson |
<< < (2/2) |
Gallardo:
Nežinau kiek tai į temą, kiek ne, bet man patiko Akio Morita (sony įkūrėjo) mintis, kurią šiandien perskaičiau knygoje: "Tikslas - sukurti tobulą darbo vietą , laisvą , dinamišką ir džiugią, kurioje inžinieriai galės išlaisvinti savo įgūdžius akščiausiu lygiu. Mes eleminuosime bet kokį nepageidaujamą pelno siekimą ir nuolatos prabrėšime tikrąsias vertybes." |
esnyper:
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 02, 2011, 14:20 ---Nežinau kiek tai į temą, kiek ne, bet man patiko Akio Morita (sony įkūrėjo) mintis, kurią šiandien perskaičiau knygoje: "Tikslas - sukurti tobulą darbo vietą , laisvą , dinamišką ir džiugią, kurioje inžinieriai galės išlaisvinti savo įgūdžius akščiausiu lygiu. Mes eleminuosime bet kokį nepageidaujamą pelno siekimą ir nuolatos prabrėšime tikrąsias vertybes." --- Baigti citatą --- Jei to laikysis, tikrai nepražus. Bet kažkaip labai abejoju ar jo norai neviršija jo galimybių :) |
Gallardo:
--- Citata iš: esnyper Lapkričio 02, 2011, 15:51 --- --- Citata iš: Gallardo Lapkričio 02, 2011, 14:20 ---Nežinau kiek tai į temą, kiek ne, bet man patiko Akio Morita (sony įkūrėjo) mintis, kurią šiandien perskaičiau knygoje: "Tikslas - sukurti tobulą darbo vietą , laisvą , dinamišką ir džiugią, kurioje inžinieriai galės išlaisvinti savo įgūdžius akščiausiu lygiu. Mes eleminuosime bet kokį nepageidaujamą pelno siekimą ir nuolatos prabrėšime tikrąsias vertybes." --- Baigti citatą --- Jei to laikysis, tikrai nepražus. Bet kažkaip labai abejoju ar jo norai neviršija jo galimybių :) --- Baigti citatą --- Jis 1999m mirė... |
esnyper:
Reiškiasi jo norai su juo į kitą pasaulį nukeliavo :P |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |