Telefonų modeliai > Sony Ericsson
Sony nusipirko visą Sony Ericsson
<< < (2/2)
Gallardo:
Nežinau kiek tai į temą, kiek ne, bet man patiko Akio Morita (sony įkūrėjo) mintis, kurią šiandien perskaičiau knygoje:

"Tikslas - sukurti tobulą darbo vietą , laisvą , dinamišką ir džiugią, kurioje inžinieriai galės išlaisvinti savo įgūdžius akščiausiu lygiu. Mes eleminuosime bet kokį nepageidaujamą pelno siekimą ir nuolatos prabrėšime tikrąsias vertybes."

esnyper:

--- Citata iš: Gallardo  Lapkričio 02, 2011, 14:20 ---Nežinau kiek tai į temą, kiek ne, bet man patiko Akio Morita (sony įkūrėjo) mintis, kurią šiandien perskaičiau knygoje:

"Tikslas - sukurti tobulą darbo vietą , laisvą , dinamišką ir džiugią, kurioje inžinieriai galės išlaisvinti savo įgūdžius akščiausiu lygiu. Mes eleminuosime bet kokį nepageidaujamą pelno siekimą ir nuolatos prabrėšime tikrąsias vertybes."

--- Baigti citatą ---

Jei to laikysis, tikrai nepražus. Bet kažkaip labai abejoju ar jo norai neviršija jo galimybių :)
Gallardo:

--- Citata iš: esnyper  Lapkričio 02, 2011, 15:51 ---
--- Citata iš: Gallardo  Lapkričio 02, 2011, 14:20 ---Nežinau kiek tai į temą, kiek ne, bet man patiko Akio Morita (sony įkūrėjo) mintis, kurią šiandien perskaičiau knygoje:

--- Baigti citatą ---

Jei to laikysis, tikrai nepražus. Bet kažkaip labai abejoju ar jo norai neviršija jo galimybių :)

--- Baigti citatą ---

Jis 1999m mirė...
esnyper:
Reiškiasi jo norai su juo į kitą pasaulį nukeliavo :P
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją