Telefonų modeliai > x7x |
FW atnaujininmas, garantija ir problemos su atnaujinimu |
<< < (2/2) |
staska:
Wyshniuk pats lankaisi club-siemens tai pastbejai ka ten apie winswup rasho, bei servisinius fw igalioti nauduoti servisai o o pavesintus igalioti visi turbut tiek :), na tikrina ne tikrina tai ne esme, viena karta ims ir patikrins :). Betkurio atveju pas mane nei vienas nei kitas neveikia :( |
Wyshniukas:
Del atnaujinimo su DCA-500, as manau kad jam reikia maitinimo, bet cia tik spejimas...taip kad reiktu to Y formos sakotuvo. Pasinaudok paieska "siemens kabeliai" ten rasi apie ji :) |
gytux:
--- Citata iš: staska Gruodžio 12, 2005, 23:20 ---Wyshniuk pats lankaisi club-siemens tai pastbejai ka ten apie winswup rasho, bei servisinius fw igalioti nauduoti servisai o o pavesintus igalioti visi turbut tiek :), na tikrina ne tikrina tai ne esme, viena karta ims ir patikrins :). Betkurio atveju pas mane nei vienas nei kitas neveikia :( --- Baigti citatą --- tai kad kazkur sitam forume skaiciau kad jie skiriasi tik irasymo budu, o visa kita tas pats ;) |
staska:
Na tai koks skirtumas taip jie rasho jau geriau negu kaip man vienam rusu forume parase tipo betkoki FW puciant rezultatas tas pats prarandi garantija :) |
gytux:
--- Citata iš: staska Gruodžio 13, 2005, 12:58 ---Na tai koks skirtumas taip jie rasho jau geriau negu kaip man vienam rusu forume parase tipo betkoki FW puciant rezultatas tas pats prarandi garantija :) --- Baigti citatą --- maziau suk galva ;) del to nemanau kad kazkas tau nuims garantija |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |