Telefonų modeliai > 2xxx
2700c softo perrasymas
tadasas99:
Antram poste seip ne visas logas, cia nuo tos vietos kaip ir pirmam kur waiting comunication to response!
o kur isjungt ta backup?
ConnectIT:
Sprendžiant iš pirmo log'o problemų su SW įrašymu nėra - viską ką reikia Phoenix sutvarko. Tada yra du variantai: konfigūracija arba geležis. Konfigūracija, tai ta vieta kur tau backup'us atkūrinėja. Šitos vietos aš iki galo nesuprantu, bet juk negimiau mokytas. Gal čia taip turi būti... O tu tikrai "Refurbish" spaudi? Ar "Update Software/SW Reset"? Na, o jei problema ne konfigūracijoje, tada tik galingieji meistari gali padėti.
tadasas99:
"Refurbish" :)
nu aisku, tarkim gelezis kalta, savo experimentus baigiu...
dekui uz pagalba!
shrekas:
Kalta ne gelezis. Siam modeliui Nokia "primalusi" nesamoniu su softu, kai aukstesni softa irasinejant uzskaitoma jog darytas "downgrade", t.y. softo zeminimas.
Ka verta pabandyt- susirast softa pagal Product code ant lipduko po baterija, pabandyt irasinet tokius... Bet abejoju ar pades, nest meistrams, gamykliniui atstatymui, su galimu prisirisimu, jei buvo telefonas naujas priristas... Nemanau kad verta zaist, nes kainuot gali daugiau nei pats telefonas.
foxass:
Dekui dievui kad man perrasant softa tokiam modeliui nieko nebuvo :) viskas labai grazei persirase be jokiu problemu :) beto man jokio backup nedare
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją