Ne į temą > Kita

Xbox CD Copy

Puslapiai: << < (3/4) > >>

Simply_Awake:

ai, buvau primirses... (skleroze.lol) :) man atrodo ir usa turetu tokius dalykus daryti..paieskos inete gal ka rasi.

Simply_Awake:

na va, paklausinejau apie crackinima ir va ka suzinojau.
pasikeicia meniu,atsiranda daugiau funkciju (dar daugiau jei isirasai programu)
pradeda daugiau formatu skaityt (mp3,avi, jpeg,) dvd skaityt neoriginalius taip pat cd ir cd rw.
galima isirasyt i harda filmus, zaidimus, muzika ir t.t
jei isirasai dar programut (30lt lietuvoje  kainuoja) tai atsiranda mediacentr'a iten galima muzika, filmus, paveiksliukus laikyt
be to playeris geresnis, dar atsiranda ftp funkcija (tada galiama is xbox i xbox persiuntinet failus
kiek supratau mediacentras tai pan kaip my computer pc, yra diskai a,c,d,e,f...etc
ir aisku galima persirasiu pc i dvd r diska zaidima jau ji ir ant xboxo paleist.
tai va tiek suzinojau. tikiuosiu pades.

viskas111:

labas all

gal gali parasyti tikslu adresa kur crackina xbox nes man lb reikia geriausia kaune  :D :D :D

Unguriukas:

Idomu gal kas matete lietuvoje ar jau atsirado Xbox 360 ? Ir jei jau yra kokia kaina?   ;)

Wyshniukas:

--- Citata iš: Unguriukas  Vasario 01, 2006, 22:58 ---Idomu gal kas matete lietuvoje ar jau atsirado Xbox 360 ? Ir jei jau yra kokia kaina?   ;)

--- Baigti citatą ---

Taip kad realiai uz akies uzkristu nelabai, bet www.icg.lt turi ji savo kainorasti...kaina ~1200Lt.

[edit]ne ICG.lt ??? [/edit]
CRONUS kreivos rankos mano ;D

Puslapiai: << < (3/4) > >>

Eiti į pilną versiją