Operacinės sistemos > Android |
SE X8 android custom ROM |
(1/6) > >> |
ajkrcc:
Sveiki noreciau isirasyt i savo X8 androida Custom ROM. gal kas galit patart koky stabilu ROM kuris neluzinet ir greit ir stabiliai veiktu. ir kokiu papildomu tools reiktu tam, butu Puiku jaigu pateiktumet koky TUT. nes androiduose esu ZALIAS. cia pirmas mano androidas sseniau naudojau tik simbianus. :D Siuo metu sukasi 2.1.1.A.0.6 Versija programines versija 2.1.update branduoliuo versija 2.6.29 |
ajkrcc:
jau isirasiau NEW custom rom. taigi noriu kreipti i tuos kurie naudoja androidus ir yra pasikeite Kernel. nes kadangi noriu Overlock savo tel CPU. tai noriu pakeist kernel. nors ir dabar su STock kernel pasidariau kad eitu OVERLOCK bet noriu kad stabiliai veiktu tai noriu pekeist kernel. ir patarkit kokia programa reguliavimui CPU ir jo voltazu |
auris264:
Aš paprasčiausiai įsirašiau Android 2.3.7 versiją. Ten CyanogenMod yra. Overclock'inimas, undervolt gan stabilūs, aišku, jei nepradedi daryt nesąmonių... |
wycka111:
Nekuriau naujos temos del panasios situacijos, norejau paklaust ar galima instaliuot 2.3.7 androido versija su xrecovery? telefonas xperia x8 |
wycka111:
--- Citata iš: wycka111 Kovo 02, 2012, 18:14 ---Nekuriau naujos temos del panasios situacijos, norejau paklaust ar galima instaliuot 2.3.7 androido versija su xrecovery? telefonas xperia x8 --- Baigti citatą --- Galit kas padet su 2.3.7 androido irasymu? Niekur nerandu iskur galeciau parsisiust xrecovery ar clock work mod programos :/ Prasau padekit kas, isirasiau rom (buvau padares full wipe) , viskas ligu tvarkingai isirase bandziau reboot daryt vaizdas sustojo and SE uzraso, maciau kad ankstesneje temoje vienam taip pat buvo.per seus randa telefona bet reikia ten paspaust mount , kas yra neimanoma :/.Ka daryt dabar?Backup failus susikeliau i pc. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |