Telefonų modeliai > Motorola

Mirusios E398 prikelimas!

Puslapiai: << < (2/3) > >>

JevGen:

tai yra ne vienas is budu, bet KRASTUTINUMAS!!! jeigu kiti ne padeda, trumpimimas gali blogai veikti ROM telefono atminti! KARTUOJU DARYTI TIK KRASTUTINIU ATVIEJU!!!!!!!!

Rytauzinas:

--- Citata iš: JevGen  Gruodžio 07, 2006, 21:38 ---tai yra ne vienas is budu, bet KRASTUTINUMAS!!! jeigu kiti ne padeda, trumpimimas gali blogai veikti ROM telefono atminti! KARTUOJU DARYTI TIK KRASTUTINIU ATVIEJU!!!!!!!!

--- Baigti citatą ---

na tj parasyk visus budus padek nelaimeja blemba

Dissss:

man ten nieko neatsitiko kai trumpinau daug kartu o kas belieka daryt jei nereguoja i nieka tik trumpint :)  o jei tau i nieka nereguoja tai gali but kad okumas nuduses ir i nieka nereguoja nes man taip buvo 

Rytauzinas:

--- Citata iš: Dissss  Gruodžio 08, 2006, 18:36 ---man ten nieko neatsitiko kai trumpinau daug kartu o kas belieka daryt jei nereguoja i nieka tik trumpint :)  o jei tau i nieka nereguoja tai gali but kad okumas nuduses ir i nieka nereguoja nes man taip buvo 

--- Baigti citatą ---
O KAIP TA TRUPMINIMA DAERTYTI>>>>> ASN NESUPRANTU>>>> :(

KT819GM:

pvz: pasiimi pinceta ir uztrumpini tuos du kontaktus ant lizdo, tada nuimi ta trumpinima ir prijungi kabeli. O tas trumpinimas yra tam, kad ivest aparata i Flash riezima, tuomet kai per klaviaturos kombinacija neieina.

Puslapiai: << < (2/3) > >>

Eiti į pilną versiją