Pranešimai ir apklausos > Aš noriu... |
Dėl forumo populiarinimo. |
<< < (3/4) > >> |
tadasas99:
tai jei bilietus i konkursa pardavinesi tai gal, bet jei kazka mokyklos lygio padarysi, nemanau kad kazkas kazkur kreipsis del sukciavimo ar sazininkumo. pvz buvo toks: kas pirmas parasys az gaus priza, kazkas gavo, daugkas sudalyvavo, vieni kitus pasveikino su laimejimais ir vel visi i savo problemas pasinere, bet toks dienos payvairinimas daugkam patiko! kaikurie nariai ir patys konkursus organizuoti pradejo. kad esme ne prizuose tai bent as plm nieko neesu laimejes, dalyvaves ne karta, ir dar ne karta dalyvausiu, daznai lankausi kad kito zaibisko konkurso nepraziopsot, nu o jei jau uzsukau tai ir naujus postus perverciu, jei turiu ka pasisakyt tai ir pasisakau... mano manymu mobiles.lt kaiptik to ir reikia! p.s. bandziau plm pareklaminti, bet kazkaip dingo mano tema is forumo! ??? |
CRONUS:
--- Citata iš: tadasas99 Sausio 22, 2012, 18:10 ---p.s. bandziau plm pareklaminti, bet kazkaip dingo mano tema is forumo! ??? --- Baigti citatą --- :D Taip ir turėjo būt :) Pas mus irgi reklama netoleruojama ;) |
tadasas99:
tiksliau tik pas jus, ten apie viska, ir apie saitus gali kalbet, o kodel istryne tai admino klausiau, bet atsakymo nesulaukiau, nei perspejimo negaves, nei kam aciu nzn pasakyt! :-\ |
ConnectIT:
Na, aš, kaip visi turbūt žinote, UŽ šituos reikalus. Jei reikia kažkokios realios pagalbos - sakykit. Daug laiko ar pinigų neturiu, bet, reikia manyti, galiu kažkuo prisidėti. :) Tik iškart sakau - nereklaminsiu online ir neimsiu paskolos iš greitųjų kreditų. ;D |
tadasas99:
dar tokia mintis del reklaminimo, zadamas atnaujimas? o neiseitu prideti facebooko patinka mygtuko? kiti forumai ji turi. naudingus pranesimus daugiau zmoniu gali pamatyti! |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |