Operacinės sistemos > Android
se live with walkman neveikia deramai internetas
bugatis:
--- Citata iš: esnyper Vasario 19, 2012, 15:33 ---
--- Citata iš: bugatis Vasario 19, 2012, 14:48 ---čia idomiai yra su tais mhz, pvz, apskritai vos pagaminta adreno GPU veika 320mhz, bet stock android kernelio pagalba jo mhz yra sumažinami iki ~200.
Tas pats yra ir su cpu (MSM 8260) gamyklinis dažnis yra 1.56ghz, bet android kernelis jį sumažina iki 1,2ghz.
Man atrodo, kad visa tai padaryta dėl kaitimo, nes ten kur klimatas šiltesnis, gali laisvai išdegti motininė..
--- Baigti citatą ---
Per giliai kapstai :)
Taip padaryta dėl pinigų. Yra du modeliai: pirmasis sensation ir vėliau išleistas sensation xe. Geležis 1:1, tik baterija talpesnė įdėta ir korpuso spalva pakeista. Paprastas sensation turi 1.2 Ghz (1.18), o XE - 1.5 Ghz (1.56). Kam kurti du atskirus modelius, jei gali su tuo pačiu vienu modeliu uždirbti, kaip su dviem atskirais modeliais.
O jei tiksliau, tai HTC sumažino dažnius, androidas čia ne prie ko. Jis nekuria kernel'ių nei telefonam, nei dar kitiem.
Ir yra gandų, kad kai išleis ICS atnaujinimą bus sulygintas procesoriaus darbinis dažnis.
--- Baigti citatą ---
HTC sumažino dažnius, android OS pagalba, nes įrašius kitą kerneli laisvai gali pasikelti dažnius iki max, ar kiek pats pageidauji
esnyper:
O įdomu, kas android kernelį sukūrė HTC telefonam ;)
P. S. Tikrai ne Google
sonyzz:
na va vel problemele iskilo yra taip kai as ka nors siunciu per opera mini ir uzgesta ekranas,uzsirakina tel atrakinus man opera mini rodo lentele kad atsisiusti nepavyko meginkite veliau ir visada sitaip kas gali but? :(
esnyper:
Opera mini klaida gali būti, arba nustatymas, kad išjungus ekranui išjungtų mobilų internetą ir Wi - Fi.
sonyzz:
kur toki rast? ir ar padetu nustatymu atkurimas kuris palieka vartotojo duomenis gal jis pakeistu kazka?man rodo telefone kad yra galimas update, noreciau ji daryt bet bijau sugadinti telefona :( ir pazeist garantija kuri 2 metams yra o norint nuvest i garantini man reikia i siaulius vaziuot ir moket 40lt uz traukini
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją