Telefonų modeliai > Nokia
nokia 700, wifi bedos
esnyper:
O neduoda pakaitinio telefono? Pasiskolink iš ko nors telefoną.
Gedimas gali būti ir programinis ir mechaninis.
Wyshniukas:
--- Citata iš: MMantas Vasario 22, 2012, 22:38 ---Na, as negaliu likti savaitei be rysio... Bet man idomu ar cia softo bedos ar mech?
--- Baigti citatą ---
Aš bandyčiau reset padaryti. Šiaip lag'as kad gal nepatempia greičių?
MMantas:
--- Citata iš: Wyshniukas Vasario 22, 2012, 23:11 ---
--- Citata iš: MMantas Vasario 22, 2012, 22:38 ---Na, as negaliu likti savaitei be rysio... Bet man idomu ar cia softo bedos ar mech?
--- Baigti citatą ---
Aš bandyčiau reset padaryti. Šiaip lag'as kad gal nepatempia greičių?
--- Baigti citatą ---
Na esme ta, kad tik prisijungi prie wifi ir visas telefonas uzlagina, paspaudi meniu atsidaro po kokios 1min ir pan, bandziau reset, bandziau ir hard reset su x#7730#, nepadejo niekas, na kas galetu but jam? O tarkim jeigu persirasyciau softa su pheonix, garantija dingtu?
Wyshniukas:
--- Citata iš: MMantas Vasario 23, 2012, 20:26 ---Na esme ta, kad tik prisijungi prie wifi ir visas telefonas uzlagina, paspaudi meniu atsidaro po kokios 1min ir pan, bandziau reset, bandziau ir hard reset su x#7730#, nepadejo niekas, na kas galetu but jam? O tarkim jeigu persirasyciau softa su pheonix, garantija dingtu?
--- Baigti citatą ---
Nekiščiau nagų dar prie to. Tiesiog nueičiau iš kur pirkau ir grąžinčiau telefoną arba bent jau prašyčiau pakeisti. Tikrai neįsivaizduoju kas galėtų būti, truputį įdomiai čia.
YOO:
nedingsta, aisku tik nesigirk kad ten rasei ir pan
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją