Telefonų modeliai > Nokia

nokia 700, wifi bedos

<< < (2/3) > >>

esnyper:
O neduoda pakaitinio telefono? Pasiskolink iš ko nors telefoną.
Gedimas gali būti ir programinis ir mechaninis.

Wyshniukas:

--- Citata iš: MMantas  Vasario 22, 2012, 22:38 ---Na, as negaliu likti savaitei be rysio... Bet man idomu ar cia softo bedos ar mech?

--- Baigti citatą ---

Aš bandyčiau reset padaryti. Šiaip lag'as kad gal nepatempia greičių?

MMantas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 22, 2012, 23:11 ---
--- Citata iš: MMantas  Vasario 22, 2012, 22:38 ---Na, as negaliu likti savaitei be rysio... Bet man idomu ar cia softo bedos ar mech?

--- Baigti citatą ---

Aš bandyčiau reset padaryti. Šiaip lag'as kad gal nepatempia greičių?

--- Baigti citatą ---
Na esme ta, kad tik prisijungi prie wifi ir visas telefonas uzlagina, paspaudi meniu atsidaro po kokios 1min ir pan, bandziau reset, bandziau ir hard reset su x#7730#, nepadejo niekas, na kas galetu but jam? O tarkim jeigu persirasyciau softa su pheonix, garantija dingtu?

Wyshniukas:

--- Citata iš: MMantas  Vasario 23, 2012, 20:26 ---Na esme ta, kad tik prisijungi prie wifi ir visas telefonas uzlagina, paspaudi meniu atsidaro po kokios 1min ir pan, bandziau reset, bandziau ir hard reset su x#7730#, nepadejo niekas, na kas galetu but jam? O tarkim jeigu persirasyciau softa su pheonix, garantija dingtu?

--- Baigti citatą ---

Nekiščiau nagų dar prie to. Tiesiog nueičiau iš kur pirkau ir grąžinčiau telefoną arba bent jau prašyčiau pakeisti. Tikrai neįsivaizduoju kas galėtų būti, truputį įdomiai čia.

YOO:
nedingsta, aisku tik nesigirk kad ten rasei ir pan

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją