Ne į temą > Kita |
Geriausias telefonas iki 600 Lt |
<< < (4/5) > >> |
OpinionDSC:
--- Citata iš: Wyshniukas Sausio 05, 2006, 10:59 ---Tai vis delto koks telefonas aaa? Kazkaip diskusija nutruko :-\ --- Baigti citatą --- Kol kas palankiausi atisliepimai apie siemens m75 bei SE k700 tad manau tarp šių modelių kova bus, abu turi + ir -. Galime pabandyti padiskutuot kurio stipriosios pusės tvirtesnės ar silpnosios vietos labiau akis bado... Man M75'am labiausiai trūksta FM, o K700 - mygtugų dizaino ir ergonomikos. m75'o pliusas - guminis korpusas su kortelių palaikymu, k700 - ekranas. |
spcx:
Is m75 ir k700 turbut rinkciausi k700,kiek teko laikyti rankose tai k700 atrode spartesnis,geras ekranas lyg tai nieko netruksta tik wat memory cardu truksta nors ~45mb nera labai blogai |
nerwaz:
Vienareiksmiskai m75. O to fm radijo vistiek nelabai reikia nes yra mp3. Pats turiu cx75 ir esu cisiskai patenkintas o jei dar guminis korpusas butu.. :) |
Oziris:
--- Citata iš: OpinionDSC Sausio 06, 2006, 01:53 ---Viską suformatavęs gal 3.5mb ir išspaustum... bet mp3 vis tiek netilptų normali daina. P.S. apie kontekstą: ar Nokia 5140i yra geriausias mob. už 600lt, o ne apie tai kas yra mano žiniai ar tavo žiniai. End of discution. --- Baigti citatą --- Ir dar,visa mp3 melodija apie 3 minutes trunkanti padarius ja telefonui uzima tik 500 kb max ... tavo ziniai ponas visazini ;) :) |
CRONUS:
oziris jei tu darai MP3 tokios kokybes kaip WAV kurie tinka telefonui tai tavo tiesa bet jei nori normaliu MP3 tai 3min uzims ~3-3.5MB |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |