Ne į temą > Kita
Geriausias telefonas iki 600 Lt
<< < (4/5) > >>
OpinionDSC:

--- Citata iš: Wyshniukas  Sausio 05, 2006, 10:59 ---Tai vis delto koks telefonas aaa?
Kazkaip diskusija nutruko  :-\

--- Baigti citatą ---
Kol kas palankiausi atisliepimai apie siemens m75 bei SE k700  tad manau tarp šių modelių kova bus, abu turi + ir -. Galime pabandyti padiskutuot kurio stipriosios pusės tvirtesnės ar silpnosios vietos labiau akis bado...
Man M75'am labiausiai trūksta FM, o K700 - mygtugų dizaino ir ergonomikos.
m75'o pliusas - guminis korpusas su kortelių palaikymu, k700 - ekranas.
spcx:
Is m75 ir k700 turbut rinkciausi k700,kiek teko laikyti rankose tai k700 atrode spartesnis,geras ekranas lyg tai nieko netruksta tik wat memory cardu truksta nors ~45mb  nera labai blogai
nerwaz:
Vienareiksmiskai m75. O to fm radijo vistiek nelabai reikia nes yra mp3. Pats turiu cx75 ir esu cisiskai patenkintas o jei dar guminis korpusas butu..  :)
Oziris:

--- Citata iš: OpinionDSC  Sausio 06, 2006, 01:53 ---Viską suformatavęs gal 3.5mb ir išspaustum... bet mp3 vis tiek netilptų normali daina.
P.S. apie kontekstą: ar Nokia 5140i yra geriausias mob. už 600lt, o ne apie tai kas yra mano žiniai ar tavo žiniai. End of discution.

--- Baigti citatą ---

Ir dar,visa mp3 melodija apie 3 minutes trunkanti padarius ja telefonui uzima tik 500 kb max ... tavo ziniai ponas visazini  ;) :)
CRONUS:
oziris jei tu darai MP3 tokios kokybes kaip WAV kurie tinka telefonui tai tavo tiesa
bet jei nori normaliu MP3 tai 3min uzims ~3-3.5MB
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją