Ne į temą > Kita |
Geriausias telefonas iki 600 Lt |
<< < (2/5) > >> |
OpinionDSC:
Aš asmeniškai šiek tie domėjausi tarp N 5140i ir SE k700 tai man nokia ekranas pasirodė nelabai vykęs: CSTN, 65K colors 128 x 128 pixels, 5 lines VS TFT, 65K colors 176 х 220 pixels, 7 lines, bei 24 garsų polifonija VS 40 garsų, kiek teko k700 ciupinėt tai tik prie dizaino galėčiau kabintis. Jei M75 turėtų radiją jį ir išrinkčiau... |
Simply_Awake:
turejau k700i. na ka galiu paskytm labai truksta atminties korteliu palaikymo, labai nepatogus mygtukai (bant man pasirode) |
OpinionDSC:
--- Citata ---turejau k700i. na ka galiu paskytm labai truksta atminties korteliu palaikymo, labai nepatogus mygtukai (bant man pasirode) --- Baigti citatą --- taip, jei ne mygtukai tai būtų visai neprastas mobilus, bet reik sutikt kad jis komplektuojamas su didžiausia bazine atmintim - jei norėsi konkurentuose daugiau memory - turėsi pravert piniginę ;) |
Simply_Awake:
na dabar dazniausiai mobilieji komplektuojami su 32/64mb kortelemis. mobilus tikrai neblogas, bent man dar nepatiko, kad fizinis ekrano dydis mazas. gal kokybe ir geresne, bet ir shriftai etc mazesni |
Wyshniukas:
As sakyciau kad SIEMENS M75 butu geriausias. Motorola kad ir palaiko 3G technologija, didesni ekranas, bet isorine antena ir pats dizainas visai netraukia...panasi i V975 kuri man tikrai ne per labiausiai patiko. Nokia dizainas patrauklus, bet telefonas keliautojui...ilgai laikanti baterija, korpusas atsparus smugiams ir t.t., FM radija, termopetras, komposas...ekranui spalvu kiek truksta, na ir atminties gal kiek mazoka. O Siemens kokybes ir funkcionalumo puikus derinys, tik gal galetu but kiek mazesnis, bet kai zinai kad guminis korpusas tai galima nekreipt i si aspekta. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |