Operacinės sistemos > Symbian |
programa nss pro-034 |
<< < (3/5) > >> |
irenijus71:
o su ta programa fliasinti tel galima,jei taip kaip tai daryti nes as bandziau man meta eror |
newerno:
na su ja neesu flashines tik zinau kad nokia lumia tikrai ji yra sufleshinus del kitu tel nezinau nebandes |
Gallardo:
--- Citata iš: newerno Kovo 04, 2012, 14:07 --- --- Citata iš: irenijus71 Kovo 04, 2012, 14:03 ---kiek supratau ji yra mokama.kokius tel modelius ji gali atristi, --- Baigti citatą --- Taip ji yra mokama 20gb metam. Su ja jus neatrisit. bet tik nuskaitysite hash. jai jus tik savo reikmem tai neapsimoka jai serverio neturite --- Baigti citatą --- O sumokėjus gaunamos 5 licenzijos ir 5 kompiuteriams galima panaudoti? Ar neribotas kompiuterių skaičius? |
newerno:
yra limituota jus gerai pastebejote as buvau isnaudojas tas 5 skirtingus pc limitus bet parasiau tiekejui kad reset padarytu ir vel naudoju is naujo ir dar su keliais kolegom pasidalinau is Lietuvos |
irenijus71:
vienu zodziu nieko gero paprastam vartotojui,as kaskaip galvojau,imeti babkes,prijungi tel ir tau sugeneruoja koda per kaskiek val,o cia kaip ir paprastam nss gali tik product code pasikeist,gal klystu,pataisykite mane....... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |