Telefonų modeliai > X Series

Nokia X6 sugedo (neįsijungia)

(1/3) > >>

wixx912:
sveiki,
klasiokė parodė savo nokia x6, kuris neįsijungia,
anksčiau veikė, vėliau, spaudžiant ties ekrano šonu įsijungdavo dar, o dabar taip darant tik suvibruoja ir net neįsijungia.
pamenu, kad buvo panašus dalykas su mano draugo 5230, irgi tekdavo spaust šoną kai jungi tel., atleisdavai - išsijungdavo. sakė meistras kažką greit padarė ir sutvarkė.
klasiokei irgi regis Mobilioj taisykloj kažką klibino, kurį laiką veikė, bet dabar net nebeįsijungia.
tai norėčiau pasiteiraut ar man, be kažko spec. pavyktų išardžius tą nokia sutvarkyt? kame problema?

Dzyga:
faktas kad kazkas paspaudus pasilenkdavo, ar prisispausdavo ir isijungdavo :) reikia ieskot kas atsoke  :)

YOO:
gal panasiausiai kad koks procesorius atsokes ir tai kontaktuoja tai ne. Pats tada nieko nepadarysi... aisku gali pabandyt perprogramuot, bet jei tiksliai jungdavosi kai suspausdavai ir cia ne sutapimas, tai gedimas bus mechaninis

ads:

--- Citata iš: wixx912  Kovo 05, 2012, 20:59 ---sveiki,
klasiokė parodė savo nokia x6, kuris neįsijungia,
anksčiau veikė, vėliau, spaudžiant ties ekrano šonu įsijungdavo dar, o dabar taip darant tik suvibruoja ir net neįsijungia.
pamenu, kad buvo panašus dalykas su mano draugo 5230, irgi tekdavo spaust šoną kai jungi tel., atleisdavai - išsijungdavo. sakė meistras kažką greit padarė ir sutvarkė.
klasiokei irgi regis Mobilioj taisykloj kažką klibino, kurį laiką veikė, bet dabar net nebeįsijungia.
tai norėčiau pasiteiraut ar man, be kažko spec. pavyktų išardžius tą nokia sutvarkyt? kame problema?

--- Baigti citatą ---
Tiesa sakant buvau susidūręs su dviem x6, kad taip daro. Esmę tame, kad abejose buvo atšokę baterijos kontaktai. Tiesiog spustelėjus telefoną jie prisiliečia ir veikia. Arba tik spėja suvibruot, sujuda ir atsijungia. Tiesiog reikia perlituot / prilituot atšokusį kontaktą / kontaktus. Tokių modelių kaip x6 5230 5800xm baterijos kontaktai yra ilgesni, nes baterija kita puse dedasi. Aš asmeniškai sau x6 perlitavau ir dar klijais paklijavau litavimus, kad jau tikrai neišlūžtų  :)

wixx912:

--- Citata iš: ads  Kovo 26, 2012, 16:25 ---
--- Citata iš: wixx912  Kovo 05, 2012, 20:59 ---sveiki, ...

--- Baigti citatą ---
Tiesiog reikia perlituot / prilituot atšokusį kontaktą / kontaktus. Tokių modelių kaip x6 5230 5800xm baterijos kontaktai yra ilgesni, nes baterija kita puse dedasi. Aš asmeniškai sau x6 perlitavau ir dar klijais paklijavau litavimus, kad jau tikrai neišlūžtų  :)

--- Baigti citatą ---
Labai dėkui, parašiau AŽ dar pasitikslinimui ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją