Telefonų modeliai > HTC |
HTC 3D Rysio Problema!!! |
<< < (2/3) > >> |
esnyper:
O nebūsi užblokavęs skambintojo? Atsidaryk kontaktą ir ten bus blokavimas - išjunk jį. Kitas variantas perrašyti soft'ą pilnai. |
@rmis:
bet kas negali prisiskambinti.softa ant naujo tel neapsimoka perasyt sms juk irgi is nk negaunu,beje budavo is niekur nieko atsistatydavo ir pradedavo gaut sms ir galedavo man pasukt,bet veliau vel tas pac. |
esnyper:
Jei neapsimoka, tai kam klausinėji? Gyvenk taip, kaip dabar yra... Pabandyk atstatyti nustatymus, jei nepadės reiks perrašyti soft'ą (greičiausias radio kaltas). Gali bandyti nusiroot'inti telefoną ir įsirašyti Custom Rom, taip nušausi du zuikius vienu šūviu. |
shrekas:
--- Citata iš: esnyper Kovo 11, 2012, 20:51 --- Gali bandyti nusiroot'inti telefoną ir įsirašyti Custom Rom, taip nušausi du zuikius vienu šūviu. --- Baigti citatą --- Baikit duot tokius patarimus.... Labai retas custom rom veikia be akivaizdziu problemu. Nekalbu apie tuos, kuriose praktiskai nieko nekeista, dadeta kokiu temu ar programu... Temos autoriui- originalaus softo perrasymas turetu padet. Jei ne- tada ir kapstyt giliau, bet pradet reikia nuo to. |
bugatis:
custom rom? Su originaliu rom, kai tik gavau savaji htc, batarke laikydavo ~1,5paros. Isirašius custom, populiariausią šiuo metu sensation rom (pavadinimas mano paraše) ir lygiai taip pat naudojant telefoną kaip ir visada, man dabar ji išlaiko 3-4paras. Taip pat galiu pasakyt kad jaučiu greitesnį sistemos veikimą, geresnių foto ir video darymą su kamera, gražiau atvaizduojami grafiniai elementai ekrane... ir t.t. privalumų daug... Minusai? Jų tiesiog nėra.... viskas veikia |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |