Kita > Geležis

Telefonu taisymas

Puslapiai: << < (3/8) > >>

YOO:

temos autorius gal pasakys kuriam mieste cia jis zada (zadejo) imtis remonto darbu ? Cia tikrai yra geru patarimu, pradzioj susitark su kokiu meistru kad jam daugiau nesi telefonu ir darytu uz didmenine kaina, tada sleifus, ekranus, dinamikus ir pan detaliu keitima, bei nesudetingus remonto darbus daryk pats, o sudetingesnius nesk tam meistrui.. na ir po truputi prasimusi... belieka vienas ir pagrindinis dalykas: kazkaip save issireklamuot, kad zmones tau nestu telefonus :)

gnx:

As gyvenu jonavoje, cia, bent jau mano ziniomis yra gal 5 meistrai kurie supranta savo darba o del kitu tai nezinau. dabar va kaip tik susikloste situacija kad turiu pradinio kapitalo, galvoju gal reiktu praeit pro meitriukus :D gal paimtu kas paziuret kaip is tikruju dirbasi? ar gal mokiuniu kokiu? ar kazka tokio.

YOO:

Jonavoj kiek zinau normaliu meistru nera, ar is forumo ar siaip ne karta buvo kreipesi jonaviskiai, tai sake kad tik vadinas jie meistrais... pas juos tikrai ne neik, nes na pirma tu tiesioginis ju konkurentas ir bet koks protingas meistras tikrai neapsiimsi apmokyt tave pvz uz 2000 Lt, o po to zino kad kazkur salia atsidarysi meistrine ir taip praras ne viena ir ne du tukstancius :)

shrekas:

gnx, jei yra noro- galim kuria diena susitikt ir pasneket sia tema. Vasara greiciausiai pasitrauksiu is sios srities, tad galbut svarstysim kazka imti vietoj manes, apmokant zmogu. Na ir siaip pletimosi klausimu nepamaisytu, jei liksiu dirbt toliau. Galimi ivairus variantai, tik reik ziuret zmogaus sugebejimus. Vienas per metus gali daug ismokt, kitas ir per penkis praktiskai nieko...

Stillout:

Sveiki,

As ir domiuosi telefonu taisymu. Kaiptik siuo metu ziurinejuosi karsto oro stoteles. Pries kuri laika pirkau cyclonebox'a programiniam telefonu tvarkymui. Turiu sioki toki elektronikos ziniu bagaza. Gal shrekas noretu mane paimti i mokinius? Esu taip pat is Kauno.  :)

Puslapiai: << < (3/8) > >>

Eiti į pilną versiją