Ne į temą > Kita |
MP3 player'is |
(1/2) > >> |
Fiji:
Tai va :) Susiradau 2 player'ius ir dabar negaliu issirinkti kuris geresnis :) Tai va jie : Teac MP 200 [nesakysiu kokioj pardiotuvej] kainuoja 375 Lt, telpa 1 GB, 2 spalvos :) antrasis Mpio FY 500 [nesakysiu kokioj parduotuvej] kainuoja 352 Lt, talpa 512 MB :) Gal kas turi situos daiktus ? gal gali patarti kurie geresni ? Laukiu atsakymu :) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Fiji Gruodžio 22, 2005, 08:56 ---nesakysiu kokioj pardiotuvej --- Baigti citatą --- ;D ;D Nesakyk, bet as tada nesakysiu kur Teac galima nusipirkt uz 365Lt, o MPio uz 344Lt :P As siaip uz MPio, man dizainas priimtinesnis, FM radija, diktafonas, atnaujinimas software ir t.t. beje tai 10000-asis irasas forume ;) |
Fiji:
Ne tiesiog nesakau kur, nes bus kaip reklama :) o siaip cia Fortake :) Man irgi mpio fainesnis, bet TEAC'e yra 2 kart daugiau vietos.... [plyz pasakyk kur teac pagamintas [ ir kur mpio] ] :)) |
Wyshniukas:
Nebus cia jokia reklama, jeigu reklamuotum kita forumas/web su mobiles susijusi tada manyciau jau butu reklama. Turi pats daba pagalvot ar tu isklausysi visa 1GB ar 512MB, gal yra geriau galvot imt playeri su SD/MMC kortelem ir kist jas :) Del pagaminimo manau Malaizija ar Tailandas koks, vienu zodziu pasakant rytai nes skaityk viskas is ten atvaziuoja :) 2 CRONUS: Saunu, reiks taikyt daba kad butu 20000 mano vel ;D |
Fiji:
O nuo senio salcio gavau $ [TIKRAJA TO ZODZIO REIKSME] :) todel dabar galiu iprkti ir Mpio One , bet tik 256 MB :( Jis Made in China :((((((( Gal nieko baisaus kad ten jis pagamintas ir ar apskritai ar Mpio gera imone ??? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |