Telefonų modeliai > Samsung |
smasung note n7000 bedele (ekranas pats įsijungia ir užgęsta). |
<< < (2/3) > >> |
Gallardo:
Turėjau ir aš tokią bėdelę. Iš pradžių galvojau, jog dėl to, kad wifi visad įjungtas. Išjungiau, trumpam susitvarkė, po to vėl žybsėjimai prasidėjo. Tada nuėjau nustatymai - programos- vykdoma. Ir ant visų kiek tik buvo, spaudžiau "stabdyti", nesvarbu sisteminis ar ne. Ir nuo tada iki dabar daigiau nepasikartojo ši problema. |
markas2000:
.DEKUJ UZ INFO , ryt pasakysiu ar padejo isiungiau as ir viska kas ten buvo ............ |
markas2000:
..ne velnias vistiek ta spats tos programikes vel atsiranda ja spasalinus ................... |
markas2000:
........dekuj gallardo viskas gerai baigesi bedeles aciu tau ........... |
Gallardo:
--- Citata iš: markas2000 Lapkričio 09, 2012, 23:13 ---..ne velnias vistiek ta spats tos programikes vel atsiranda ja spasalinus ................... --- Baigti citatą --- Tai ir turi atsirasti. Juk pvz "nužudžius" klaviatūros procesą, jis vėl atsinaujina atsidarius sms ar naršyklę. --- Citata iš: markas2000 Lapkričio 10, 2012, 11:31 ---........dekuj gallardo viskas gerai baigesi bedeles aciu tau ........... --- Baigti citatą --- Prašom. Bet vėl atgijus tam procesui, kuris kėlė tas problemas, viskas teoriškai turėtų pasikartot. Aš asmeniškai galvoju, kad man fruit ninja žaidimas tokius fokusus darė. Nes po visų procesų uždarymo jo dar nebuvau paleidęs ir problema nepasikartojo.. Nors gal ir klystu... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |