Telefonų modeliai > Nokia

Prasau pagalbos del n97 mini issijunginejimo.

<< < (2/3) > >>

YOO:
aisku nereiktu atmest kad jau ir akumas atgyvenes gali but, ir but gerai pasijungt prie maitinimo bloko ir paziuret ar telefonas netrumpina, po to aisku ardyt ir Gallardo patarimais naudotis.

lukas363:
atsisiunciau phoenix viska lyg ir gerai dariau paskui per jaf programa noriu irasineti kaip paspaudziu go raso BOX DRIVE NOT INSTALLED.

Gallardo:

--- Citata iš: lukas363  Lapkričio 13, 2012, 15:52 ---atsisiunciau phoenix viska lyg ir gerai dariau paskui per jaf programa noriu irasineti kaip paspaudziu go raso BOX DRIVE NOT INSTALLED.

--- Baigti citatą ---
Spaudi ok ir flashuoji. Nieko blogo tas užrašas nereiškia ant jaf su emuliuojamu pkey.

Gallardo:

--- Citata iš: YOO  Lapkričio 13, 2012, 08:40 ---aisku nereiktu atmest kad jau ir akumas atgyvenes gali but, ir but gerai pasijungt prie maitinimo bloko ir paziuret ar telefonas netrumpina, po to aisku ardyt ir Gallardo patarimais naudotis.

--- Baigti citatą ---

Žinoma ir bateriją galima pabandyti pakeisti.
    Turiu tokį gan kvailą klausimą dėl to trumpinimo. Čia kaip suprantu kalba eina apie laboratorinį maitinimo šaltinį su stabilizuota srove ir įtampa? Jį prijungus prie telefono, paskui su testeriu tikrinama įtampa įvairiose telefono grandinėse? Ar kažkoks kitoks metodas?
Aš dar tokį turiu http://www.youtube.com/watch?v=bb9_15o9QcY&feature=relmfu nors naudos tai maža iš jo  :laugh:

lukas363:
krc kaip jau ismeta per jaf programa ta lentele kad pasirinkciau savo tela ir mano telo modelio nera.mano tel modelis nokia n97min RM-555.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją