Telefonų modeliai > Kiti

Lumia 800 atrišimas

<< < (2/4) > >>

mindaugas9301:

--- Citata iš: KT819GM  Gruodžio 28, 2012, 21:27 ---Nesk ten kur to nesakys. Nera skirtumo ar Hynix ar Toshiba. Koks miestas?

--- Baigti citatą ---

Mažeikiai. Tai kad Mažeikiuose kiek žinau yra dvi taisyklos. Tai į kitą buvau nunešes, tai net nežinojo koks modelis ir kur net dedasi sim kortele:D

KT819GM:
Aisku, na zodziu, kai nusigausi i koki didesni miesta (Siauliai manau artimiausias) atris be problemu ir greitai.

foxass:
Jo patarimas geras kad vest i didesni miesta, nes mazesniuose miesteliuose nelabai kruopsciai padaro ir atsakinga. Prate jie prie senesnio modelio arba kuris lengviau atsirisa ir uz tai ima pinigus o uz naujus gali pridaryt tokio sudo kad jau niekas nepades, ir po to sakys mes tave perspejom

YOO:
arba susitark su kokiu meistru ir pastu susisiuntinek, aisku tokie pasakymai "ir gali nebeisijunkt telefonas." tai nuo tokiu taisyklu laikykis kuo toliau... jau jei meistras uzlaus lumia 800 tai tik del jo kaltes, vadinasi jis turi atpirkt

mindaugas9301:
Tai va, tas meistrelis atrišo ir kuo puikiausiai veikia man. Greičiausiai sakė todėl, kad daugiau pinigų gautu, nors koks dabar skirtumas.

Dabar prijugiau prie kompo ir žiuriu kad vis tiek nėra pas mane qualcomm. Meta toliau nokia usb connectivity, tai kiek suprantu pas mane vis dar yra DLOAD.

Ir dar viena klausimą turiu, jeigu atnaujinčiau fw ar telefonas man neprisiriš?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją