Telefonų modeliai > Apple
Iphone 5 atrišimas
<< < (2/4) > >>
YOO:
tai prie ko priristas ir blokuotas ar ne tai gali pasitikrint jei turi imei, jei neturi tai paprasyk. O del krovimo jau speliones, gal ten tik kabelis ar pakrovejas lievas, gal lizdas su flex, gal dregme ir t.t...
FlooDass:
Reikes pirma ji paisiimt pasitikrinsiu gal tikrai su laidu kas nors ne taip :) o del atrisimo parasysiu kai bus jis lt :)
FlooDass:
Pirmadieni bus vienas 4s mano rankose tai jeigu man jis netiks gal noresit kas priglaust? Siaip komplektacijos nera pas ji kiek supratau. O YOO su tavim galima per pm aptart viska del atrisimo? Nes jeigu man viskas su juo pasisektu as ji sau pasilikciau :)
grazhvee:

--- Citata iš: FlooDass  Vasario 02, 2013, 16:23 ---Pirmadieni bus vienas 4s mano rankose tai jeigu man jis netiks gal noresit kas priglaust? Siaip komplektacijos nera pas ji kiek supratau. O YOO su tavim galima per pm aptart viska del atrisimo? Nes jeigu man viskas su juo pasisektu as ji sau pasilikciau :)

--- Baigti citatą ---
Ziurint uz kiek pasiulysi, jei skelbimu kainomis, tada nedomina.
foxass:
Jei kaina prtinga o ne tos kosmines kurios yra skelbimuose ir uz kurias nori dadurt tie kurie juos supirkineja pigiai o parduoda brangei tada gal ir domintu :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją