Telefonų modeliai > Apple |
Iphone 5 atrišimas |
<< < (2/4) > >> |
YOO:
tai prie ko priristas ir blokuotas ar ne tai gali pasitikrint jei turi imei, jei neturi tai paprasyk. O del krovimo jau speliones, gal ten tik kabelis ar pakrovejas lievas, gal lizdas su flex, gal dregme ir t.t... |
FlooDass:
Reikes pirma ji paisiimt pasitikrinsiu gal tikrai su laidu kas nors ne taip :) o del atrisimo parasysiu kai bus jis lt :) |
FlooDass:
Pirmadieni bus vienas 4s mano rankose tai jeigu man jis netiks gal noresit kas priglaust? Siaip komplektacijos nera pas ji kiek supratau. O YOO su tavim galima per pm aptart viska del atrisimo? Nes jeigu man viskas su juo pasisektu as ji sau pasilikciau :) |
grazhvee:
--- Citata iš: FlooDass Vasario 02, 2013, 16:23 ---Pirmadieni bus vienas 4s mano rankose tai jeigu man jis netiks gal noresit kas priglaust? Siaip komplektacijos nera pas ji kiek supratau. O YOO su tavim galima per pm aptart viska del atrisimo? Nes jeigu man viskas su juo pasisektu as ji sau pasilikciau :) --- Baigti citatą --- Ziurint uz kiek pasiulysi, jei skelbimu kainomis, tada nedomina. |
foxass:
Jei kaina prtinga o ne tos kosmines kurios yra skelbimuose ir uz kurias nori dadurt tie kurie juos supirkineja pigiai o parduoda brangei tada gal ir domintu :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |