Telefonų modeliai > Apple
apple iphone 3gs po dangtelio keitimo netaip veikia ikeliau foto :)
<< < (2/5) > >>
foxass:
busi neatsukes to vieno lemtingo varsto del to pasilenke plokste ir dabar trumpina
leszek114:
tai ir ka dabar daryti?

padariau. Vibracija buvau ne is tos puses prisukes ir ji prispaudinejo turbut pag.plokste uz tai ir issijunginejo :)

Aciu visiems uz pagalba :)
leszek114:
dabar kita problem, buvau isardes dar karta nes nebuvau prijunges garsiakalbio ir po to karto telefonas neisijungia, isijungia tik iki apple zenklelio ir poto issijungia ir vel jugniasi tik iki apple. Bandziau restore daryti bet meta error 3194 pagal tutorialus bandziau sutaisyti bet nekaip nepavyksta.. Kaip ijungi per tinyumbrella kur turi buti ios versija ten nieko nerasos, kompas randa telefona. I DFU mode negaliu prisijungti kame problema galetu buti?
grazhvee:

--- Citata iš: leszek114  Vasario 03, 2013, 18:57 ---dabar kita problem, buvau isardes dar karta nes nebuvau prijunges garsiakalbio ir po to karto telefonas neisijungia, isijungia tik iki apple zenklelio ir poto issijungia ir vel jugniasi tik iki apple. Bandziau restore daryti bet meta error 3194 pagal tutorialus bandziau sutaisyti bet nekaip nepavyksta.. Kaip ijungi per tinyumbrella kur turi buti ios versija ten nieko nerasos, kompas randa telefona. I DFU mode negaliu prisijungti kame problema galetu buti?

--- Baigti citatą ---
Nesk tu pas meistra, tuoj niekas neisijungs.
leszek114:
pas meistra visada spesiu nunesti :)
gal kaip nors paciam pavyks, su jusu pagalba :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją