Telefonų modeliai > Samsung
Samsung X700 + ir -
<< < (4/4)
Ratas:
Va real foto :), mano daryta.

http://opa.lt/wap/users/ratas/Nuotrauka0001.jpg

reiks paskui dar imesti.
edvinas55:
dar pridesiu prie "-" kad visada pries rasant sms reikia isjungti T9  ??? >:( beje susidare ispudis kad sitas telefonas neskirtas rasyti sms, nes tai visiskai nepatogu
taip pat idejus daugiau didesnes raiskos nuotrauku jas perziurint thumbnails rezimu telefonas stringa
del JAVA tai isvis kazkoks nesusipratimas, gamintojai beje kaip issiaiskinau nedes funkcijos zaidams imesti nes operatoriai neleidzia ar kazkas pan :D zodziu, piratams laikas pasireiksti. beje radau pora nurodymu forumuose kaip su 2 programelemis imesti tuos java bet ten skirtas D500, kazkokdel x700 ikeliant kyla problemos...
MnD:
O labai jau ten maži tie klavišai? Šiaip pas mane dideli pirštai, tai kaip supratau, gali būti sunkumų  :( . Tai pas kurį didesni klavišai, 6230i ar x700?
Retesas:

--- Citata iš: edvinas55  Balandžio 24, 2006, 23:25 ---dar pridesiu prie "-" kad visada pries rasant sms reikia isjungti T9  ??? >:( beje susidare ispudis kad sitas telefonas neskirtas rasyti sms, nes tai visiskai nepatogu
taip pat idejus daugiau didesnes raiskos nuotrauku jas perziurint thumbnails rezimu telefonas stringa
del JAVA tai isvis kazkoks nesusipratimas, gamintojai beje kaip issiaiskinau nedes funkcijos zaidams imesti nes operatoriai neleidzia ar kazkas pan :D zodziu, piratams laikas pasireiksti. beje radau pora nurodymu forumuose kaip su 2 programelemis imesti tuos java bet ten skirtas D500, kazkokdel x700 ikeliant kyla problemos...

--- Baigti citatą ---

Man rasant smsm t9 nereikia isjungti koreguok nustatymus. Man sms rasyti visai nieko nepasakyciaum kad jau taip nepatogu. Kas tas Thumbnails rezimas? Ir beje rask man telefona, kuris atidarinedamas megapikselines foto siek tike nestabdytu.

--- Citata iš: MnD  Balandžio 28, 2006, 18:48 ---O labai jau ten maži tie klavišai? Šiaip pas mane dideli pirštai, tai kaip supratau, gali būti sunkumų  :( . Tai pas kurį didesni klavišai, 6230i ar x700?

--- Baigti citatą ---
O iskur zinai, kad mazi klavisai? Na klavisai elegantiski, bet jei dideli pirstai nebus labai patogu.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją