Telefonų modeliai > Siemens

2006.01.05 Naujas Siemens-BenQ serviso centras

<< < (2/11) > >>

CRONUS:
na ka, apsilankeme vakar su staska SPC :)
kaip pirma diena tai as juos uzjauciu :) buvom ~13.30 val o jo telefonas buvo 52-as :)
panele sedi uz verteja, o visi beveik darbuotojai lenkai, bet seip maloniai viskas
softa atnaujina per ~2h (taciau su jo telefonu buvo beda sudetingesne tai teko po ~3h laukimo palikt telefona parai :( nes pasirodo net servise nesugebejo atnaujint softo, o beda sake flash'e kazkokiam, tai sako jei nepavyks sutaisyt, keis plokste PER PARA!!! ne kaip MTTC)
mano telefo garantinis kuri israse mobili linija irgi jau baiges (buvo metams) tai pagal IMEI paziurejo tai sako atnesk ir tau permesim nes garantija 2 metai :)

Tai va bent kol kas ispudziai tikrai geri :)

Tomas:
Visai nenustebinai. ;) Ne lietuviu kompanija yra, taigi jiems svarbus ir aptarnavimas. MTTC kol kas kaip supratau buvo vieninteliai tokie dideli ir rimti tvarkytojai telefonu, taigi kam jiems stengtis jeigu ir taip visi pas juos eina.

staska:
Na va grizhau su pataisitu telefonu :), na visu pirma labai malonus aptarnavimas, klientas zhmogumi laikomas, maloniai paaiskino ka paklausiau, aisku nespeja tvarkytis dar bet manau ateitij bus geriau ko noret tik 2 diena :), o mano problema ishsprende greitai turint omenij kad mano cx75 pirktas tele2 buvo su prototipine plokste ir nedave del to daryti jokiu updeitu, plokste jie pakeite per para kolkas keisti klaviaturas ir visa kita malnuma uzhtrunka savaite nes neturi detaliu atsivezhe pakankamai, softo pdeitas max 2 valandos. Na paliginti su MTTC oi ka ash chia liginu, cia tikrai toli grazhu ne mttc. Hebra taip ir toliau dirbkit ir ir mttc nusibaigs :)(cia palinkejimas naujai kontorai).

spcx:
malonu girdeti kad bent kazkas gero,dar jei padarytu motorolos servisa

CRONUS:
na ka
nunesiau kad softa permestu ir klava pakeistu nes apsitrynus
tai viska padare ir dar visa korpuso priekine dali pakeite
net plevele ant stikliuko uzklijuota
dar staska nese savo irgi
 tai abieju tel sutvarke per pusvalandi

gaila tik kad nesumete FW58 Map58 ir FFS 58 :( nes sako mes neturim leidimo dar ir ji neoficiali (tel jei ka tai M65)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją