Ne į temą > Muzika

realybes show

(1/2) > >>

Simply_Awake:
na va baigesi abudu muzikiniai realybes proektai.
mano nuomone.
KIZ:  neistengiau ziureti jo, tiesa sakant. ypac nepatiko tas faktas, kad koncertuose buvo dainuojama "ne gyvai", o kai pasiskunde siuo faktu lnk sugalvojo fonograma deti "juodus" studijinius irasus, kad susidarytu "gyvo garso" efektas.
show laimejo cicinas numeris 2. niekada nesuratau kodel lt tokia muzika yra populiari.
DANGUS: aisku amones danguje daug kurybingesni. aisku ir cia pasitaike dainininkeliu nevertu scenos (imho) bet patiko keletas jono, rasos, augustes, ir 1 doviles daina.
kokia jusu nuomone apie siuos proektus?

CRONUS:
lietuviai nemoka ir nemokejo dvieju dalyku:
dainuot ir futbolo zaist
mano nuomone cia
taip kad nei vieno nei kito neziurejau ;)

Tomas:
KIŽ tai turėjo Vilija laimėt, manyčiau, nes tas Cicinas-2 tai visai žiaurus. Iš pradžių dar buvo įmanoma žiūrėt, bet paskui pasidarė lbaij nuobodus, o Dangus iki galo kažkaip sugebėjo išlikti įdomus. Danguje ir dainos rimtesnės atrodė ir daugiau jie patys ten dainavo

Zakix:
Ziuredavau KIZ :) Pries perjungiant KIZ zvilkteldavau i Dangu :)
Man labiau patiko KIZ. Shaz0, pritariu tau, turejo laimet Vilija. Ji nors moka dainuot. Cicinas-2 laimejo tik del visiskai aklos tokiems dalykams Lietuviskos tautos poziurio. Patiko - padare ispudi viena kart tai fsio... visada ir balsuoja uz ji. Cia panasiai kaip ir Danguje su tuo "kaimieciu" kaip jis ten? Antanas liktais  ::) jau 2 savaite buciau ismetes :P

Del dainavimo, tai visada graziau kai gyvai dainuoja ir nieko cia nepakeisi  ::) Bet KIZ dainos DAUG grazesnes uz Dangaus. :) Niekam nepersu savo nuomones, tik klausau kas man graziau ir labiau patinka ;)

Tomas:
Na, KIŽ dainos gali atrodyti geresnės, nes visgi beveik visos turbūt buvo koveriai, Danguje daugiau lietuviškų dainų buvo, o lietuviai nelabai moka kurt

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją