Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

Del klaidu telefono aprasymuose.

Puslapiai: << < (4/4)

CreAtive:

Stai dar vienas bugas... As padariau palyginima "Nokia 6170 ir Siemens ST55" tai nuo Nokia 6170 ekrano info kazkaip puse persikele pas siemens st55 va nuoptrauka PAZIEKIT, GI SIEMENS ST55 ISORINIO EKRANO NETURI :D

]

Primusas:

sx1 klaida skaičiouvas jame tikrai yra ir konverteris valiutos ir yra, jai nesunku pataisyklit nes pikta buna. toliau a75 siemens adresų knyga yra, se t300 balso įrašymas yra elektroninis paštas ir yra. samsung x100 valiutos konverteris jame yra. e398 kamera nera video. palaikomi formatai mpeg-4 ir 3gp.

p.s visus telifus esu turejęs arba turi giminęs juos, tai mano informaciaja yra tiksli. bučiau laimingas jai ištaisytumete nors ir menkas klaideles bet vis del to klaidas.

Simply_Awake:

--- Citata iš: Primusas  Balandžio 27, 2006, 22:26 ---sx1 klaida skaičiouvas jame tikrai yra ir konverteris valiutos ir yra, jai nesunku pataisyklit nes pikta buna. toliau a75 siemens adresų knyga yra, se t300 balso įrašymas yra elektroninis paštas ir yra. samsung x100 valiutos konverteris jame yra. e398 kamera nera video. palaikomi formatai mpeg-4 ir 3gp.

p.s visus telifus esu turejęs arba turi giminęs juos, tai mano informaciaja yra tiksli. bučiau laimingas jai ištaisytumete nors ir menkas klaideles bet vis del to klaidas.

--- Baigti citatą ---
Ištaisyta ;)

Puslapiai: << < (4/4)

Eiti į pilną versiją